Event Destinations

Jul 30, 2021, 0:16
Het zakelijk toerisme in de Provincie Luik haalt alles uit de kast om u weer te mogen ontvangen!

Het zakelijk toerisme in de Provincie Luik haalt alles uit de kast om u weer te mogen ontvangen!

29 april 2021

Het organiseren van uw professionele evenementen en teambuildings zoals voorheen is ingewikkeld maar niet helemaal onmogelijk! De Luikse dienstverleners doen er samen met Convention Bureau Liège – Spa Businessland alles aan om alternatieven aan te kunnen bieden…

Plan uw komende meetings waarvoor fysiek bijeenkomen noodzakelijk is in de Ferme Saint-Lambert te midden van een idyllische omgeving. In deze tijden is het nog steeds toegestaan om dit soort bijeenkomsten te organiseren in bepaalde specifieke gevallen met inachtneming van bepaalde voorwaarden.

Kies voor het concept ‘The Fool Game als u graag leuke en ontspannende momenten wilt beleven met uw collega's. Deze te gekke activiteit zou in principe binnen enkele weken weer mogelijk moeten zijn. Als u niet wilt wachten met het organiseren van een gezamenlijke activiteit met uw team, waag u dan aan het gloednieuwe Escape Game Digital van de Koninklijke Opera van Wallonië-Luik.

Ferme Saint-Lambert (Amay)

Organiseer uw vergaderingen en recepties in een rustieke omgeving

La Ferme Saint LambertDroomt u van een plek waar authenticiteit en moderniteit hand in hand gaan voor het organiseren van uw toekomstige professionele evenementen? In de Ferme Saint-Lambert, gelegen op 60 km van Maastricht, 25 km van Luik en 80 km van Hasselt, wordt u ontvangen onder de monumentale gewelven in okerkleurig baksteen en wordt er alles aan gedaan opdat uw bedrijfsfeest of -bijeenkomst een doorslaand succes wordt.

Deze in carré gebouwde herenhoeve uit 1859, gelegen te midden van het groen in het charmante dorp Jehay nabij Amay, beschikt over twee zalen waar vergaderingen of conferences kunnen worden gehouden of een seminar kan worden georganiseerd in een natuurlijke omgeving. De twee zalen die over een prachtig terras beschikken zijn voorzien van grote ramen die uitkijken op de binnenplaats. Beide zalen zijn volledig ingericht: tafels, stoelen, geluids- en lichtinstallatie van hoge kwaliteit, enz.

Wat betreft de gastronomie, staan er twee keukens ter beschikking van door ons voorgestelde traiteurs. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op de boerderij te overnachten in een van de hypermoderne kamers in het huisje achter de boerderij dat dateert uit dezelfde periode.

1 CTA La Ferme Saint Lambert NL

Fool Game (Luik)

Maak kennis met een te gek concept dat staat voor 100% plezier tijdens uw teambuildings!

The Fool GameWilt u graag een geweldig moment beleven met uw collega's zodra de omstandigheden dat weer toelaten? Neem dan deze activiteit (uniek in België!) in overweging, die een combinatie is van Blind Test musical, gevarieerde quiz en te gekke uitdagingen.

Het spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 8 personen en in modules van 30 minuten (aangezien activiteiten die voor bedrijven worden aangeboden in het algemeen 1 à 3 uur duren). Deze activiteit biedt drie activiteiten in één: De Blind Test musical zorgt gegarandeerd voor een hilarische sfeer met songs van alle tijden en in alle stijlen, de quizzen testen algemene of specialistische kennis maar altijd met een humoristische ondertoon en de uitdagingen doen een beroep op geheugen, snelheid en behendigheid.

Het concept kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Ons uitgangspunt is het opzetten van een feestelijke en aangename activiteit met collega's. Deze activiteit staat onder controle van een verpleegkundige die toeziet op het naleven van de Covid-maatregels die van kracht zijn. De activiteit kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd voor groepen vanaf 20 personen.

2 CTA The Fool Game NL

De Koninklijke Opera van Wallonië-Luik

Doe mee aan een virtuele Escape game en ga op ontdekkingstocht op deze bijzondere locatie

Opéra Royal de Wallonie LiègeOok de Koninklijke Opera van Wallonië-Luik past zich aan aan de omstandigheden. En biedt nu een gloednieuwe Escape Game Digital aan.

Dit spel, dat is opgezet in samenwerking met de start-up NéoMinds, biedt een kijkje in de wereld van de Opera en laat u de geheimen van deze magische en unieke locatie ontdekken. Bereid u voor op een intrigerende en meeslepende zoektocht in een weelderige omgeving: indrukwekkende goocheltrucs, raadsels die moeten worden opgelost… En vergeet niet uw ogen goed de kost te geven!

3 CTA Opéra Royal de Wallonie Liège NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège