Event Destinations

Nov 29, 2022, 20:07
MICE LIEGE-SPA | Een eindejaarsprogramma met een historische site, een bergchalet of een prachtige brouwerij

MICE LIEGE-SPA | Een eindejaarsprogramma met een historische site, een bergchalet of een prachtige brouwerij

24 november 2022

Een feest of avond om het eindejaar te vieren is altijd een belangrijk moment voor alle personeelsleden van een bedrijf of organisatie, en het einde van december nadert met rasse schreden! Iedereen kijkt uit naar deze vieringen, die een uitgelezen moment vormen om uw teams samen te brengen en hen te bedanken voor hun loyaliteit en inzet. In deze feestelijke context pakt het Convention Bureau Liège-Spa flink uit met enkele bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen van partners!

Abdij van Stavelot
Organiseer uw eindejaarsfeest in een buitengewoon kader

01De abdij van Stavelot ligt in de gulden driehoek van “Spa-Malmedy-Stavelot”, midden in de Belgische Ardennen. U kunt er tegen zeer concurrerende prijzen uw evenement organiseren in één van de prachtige overwelfde zalen uit de 18e eeuw

Deze toeristische site maakt deel uit van het “uitzonderlijke erfgoed van Wallonië” en biedt een combinatie van moderniteit en geschiedenis die perfect is voor uw festiviteiten! Deze benedictijnerabdij werd opgericht in 651 en bevindt zich op 20 minuten van Spa en vlak bij het circuit van Spa-Francorchamps. U vindt er ruime parkeergelegenheid en een hoge mate van flexibiliteit om van uw feest een succes te maken!

Met de prachtige kloostertuin, drie musea, prestigieuze zalen die plaats bieden aan 15 tot 500 personen, en eeuwenoude kelders, is deze plek ongetwijfeld de ideale bestemming voor elk type organisatie.

CTA 01 Abbaye de Stavelot NL

Silva Hotel Spa-Balmoral
Verwen uzelf en uw team voor het eindejaar

02De winter betekent comfort, raclette en fondue ... Voor de gelegenheid opent het Silva Hotel Spa-Balmoral de deuren van zijn Oostenrijkse bar “La Grange”. Hier kunt u onder collega’s genieten van zachte kazen en streekproducten in een gezellige sfeer met warme houtaccenten.

En om nog meer plezier te beleven, kunt u tijdens uw feest ook een karaokeavond voorzien! Luister naar klassiekers uit uw jeugd en laat u meeslepen door de magie van het moment.

Naast deze specifieke formule kunt u ook een beroep doen op deze dienstverlener voor de organisatie van een prijsuitreiking, een teambuildingactiviteit of een productlancering. Het aanwezige team beschikt over de nodige kennis en ervaring.

CTA 02 Silva Hotel Spa Balmoral NL  

Brasserie des Bobelines (Spa)
Laat u verleiden door deze buitengewone plek in het centrum van Spa

03De warme sfeer, bistronomische keuken en prachtige polyvalente zaal van Brasserie des Bobelines zijn perfect geschikt om uw teams samen te brengen voor de eindejaarsfeesten.

Deze plek met een capaciteit van 90 zitplaatsen en maximaal 200 staanplaatsen is ontworpen om voor elke behoefte een oplossing op maat te bieden. U vindt er een eersteklas geluidssysteem, een reuzenscherm en een DJ-booth om een feestelijke sfeer te garanderen, evenals een stijlvolle rookkamer met de look van een bibliotheek, en een bar met uitzicht op de benedenverdieping.

De locatie is geschikt om allerlei bedrijfsevenementen te organiseren: diners, walkingdinners, seminars, feestelijke avonden en persconferenties.

CTA 03 Brasserie des Bobelines NL

2022 06 10 Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :