Event Destinations

May 7, 2021, 19:01
Het is nog steeds mogelijk om ESSENTIËLE vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren!

Het is nog steeds mogelijk om ESSENTIËLE vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren!

18 februari 2021

Wist u dat het momenteel nog steeds is toegestaan om vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren in welbepaalde gevallen en onder welbepaalde voorwaarden? Convention Bureau Liège – Spa Businessland zet de mogelijkheden en regels voor u uiteen om uw volgende meetings te voorzien in de provincie Luik!

Ons team is altijd ter beschikking om uw evenement van A tot Z op punt te stellen en nieuwe aanbiedingen te zoeken, zoals de “aperobox” van Oali, die zeker het ontdekken waard is.

Convention Bureau Liège-Spa Businessland

Laat u door ons begeleiden om uw vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren

2021 Banner1 Newsletter Mice 5Hoewel veel vergaderingen kunnen plaatsvinden op afstand met behulp van middelen voor videoconferenties die de afgelopen maanden een sterke ontwikkeling hebben gekend, is het soms om verschillende redenen niet mogelijk deze te gebruiken. In bepaalde situaties zijn vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid noodzakelijk. Aarzelt u om dergelijke vergaderingen te organiseren vanwege de huidige beperkingen? Ze zijn echter nog steeds toegelaten onder bepaalde voorwaarden die uiteraard moeten worden gerespecteerd, zoals onlangs werd bevestigd door de FOD Economie.

Het is dus mogelijk om vergaderingen te organiseren in een van de vele ruimten in de provincie Luik, voornamelijk in twee specifieke situaties:

  • als de vergadering niet mogelijk is via videoconferentie omdat u documenten moet ondertekenen, vertrouwelijke financiële resultaten moet presenteren, een presentatie moet geven met behulp van flip-overs of plannen moet raadplegen;
  • als uw bedrijf geen vergaderruimte heeft of als deze te klein is om de veiligheidsafstand te respecteren.

U hoeft alleen maar in staat zijn te bewijzen dat u zich in een van deze twee situaties bevindt en voldoet aan de voorwaarden die hieronder worden beschreven:

  • respecteer de regels van 10 m² per persoon en 1,50 m afstand tussen elke deelnemer;
  • in de gebruikte ruimte en bij de receptie moet hydroalcoholische gel aanwezig zijn;
  • het dragen van een masker is verplicht;
  • de ruimten moeten regelmatig worden verlucht (bij voorkeur elk uur);
  • voor en na de vergadering moet een gedesinfecteerde ruimte beschikbaar zijn;
  • er moeten individuele flessen water beschikbaar zijn in de ruimten;
  • er mag geen koffiepauze of lunchpauze worden georganiseerd in de vergaderruimte.

De sites en plaatsen die dergelijke vergaderruimten aanbieden, doen er dan ook alles aan opdat u aan deze regels zou voldoen door de ruimten dienovereenkomstig in te richten om over voldoende plaats te beschikken, door ze regelmatig te verluchten of door ze te ontsmetten! U kunt kiezen tussen seminar- en conferentiecentra, zakenhotels of zelfs evenementenlocaties, er zijn talrijke mogelijkheden!

NL2 700x350 2021 01 27 Banner large les 3filles Mice

2021cta mice fev NL2

OALI - Positive Cooking

Ontspan terwijl u kookt

2021 Banner Newsletter Mice 2OALI biedt met zijn concept “Positive Cooking” een aangename tijd in teamverband waarin de deelnemers kennismaken met creatieve, lokale en seizoensgebonden gerechten. OALI past zich aan de huidige situatie aan en stelt voor dat bedrijven opnieuw de banden aanhalen met hun medewerkers, klanten of partners door aperoboxen aan te bieden via zijn onlinewinkel!

Deze worden in heel België thuis bezorgd en zorgen ervoor dat u zich op afstand kunt vermaken door via een videoconferentie van een aperitief te genieten. Afhankelijk van de behoefte is het ook mogelijk om gepersonaliseerde kaartjes toe te voegen met bijvoorbeeld een bericht en een link naar de videoconferentie, of om de boxen te personaliseren met verschillende producten die niet allemaal op de website van hun winkel worden gepresenteerd.

2021cta mice fev NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège