Event Destinations

Jun 6, 2023, 7:38
Uitzonderlijke maaltijden en online teambuilding: het zakelijk toerisme innoveert!

Uitzonderlijke maaltijden en online teambuilding: het zakelijk toerisme innoveert!

06 juli 2020

Het zakelijk toerisme in de provincie Luik herstelt zich langzaam maar zeker. Sommige bedrijven zijn zelfs bezig met het opzetten van nieuwe projecten en concepten. Het Convention Bureau Liège - Spa Businessland biedt u de mogelijkheid om de komende weken een aantal ervan in alle veiligheid te testen!

Théâtre de Liège
Een gastronomische maaltijd op een uitzonderlijke en private plek

01 Théâtre de Liège RestaurantEen maaltijd met collega's in een prachtige en private ruimte, enkel bestemd voor u. Dat is wat het restaurant van Théâtre de Liège u biedt! Het restaurant komt namelijk met een nieuwe VIP-formule: "UW BUBBEL EN DE ONZE". Organiseer uw eigen gepersonaliseerde privédiner in een van de twee prachtige ruimtes: het terras of de de VIP-lounge. Privatisering van het hele terras is mogelijk voor € 200 incl. btw, en van de VIP-lounge voor € 80 incl. btw.

U wordt bij uw binnenkomst onthaald en vanaf dat moment een uitzonderlijke service aangeboden. Wanneer u eenmaal comfortabel zit in staan er speciaal voor u een kok en een ober tot uw beschikking en u kunt zelf de muziek kiezen. Deze formule wordt zeven dagen per week aangeboden, en is inclusief drie Zakoeski en drie gangen voor € 45, de wijn is niet inbegrepen.

Reserveren kan alleen via het volgende e-mailadres: incoming@liegetourisme.be

Om aan de veiligheidsmaatregelen te kunnen voldoen is dit aanbod beperkt tot maximaal tien personen.

CTA Newsletters mice juillet nl

Weventures
Teambuilding maar dan online!

02 Weventures Teambuilding onlineOok al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit weerhoudt u er niet van om teamactiviteiten te organiseren om de band tussen uw medewerkers verder te versterken! Daarom heeft Weventures onlangs verschillende online teambuilding-formules gelanceerd die in het Frans, Engels of Nederlands kunnen worden georganiseerd.

Bij de eerste activiteit "Minute 2 Win It", kunnen teams van 3 personen het via de webcam tegen elkaar opnemen door verschillende uitdagingen aan te gaan. De gehele activiteit wordt geleid door een enthousiaste en dynamische begeleider. U kunt kiezen voor de formule met een sessie van een uur (€ 199 met een maximum van 12 personen en 4 teams) of voor een volledige dag (€ 799, de prijs is inclusief 5 sessies van een uur met een maximum van 60 personen en 20 teams).

Terwijl u zich comfortabel vanuit uw eigen woon of werkkamer op afstand met uw collega's in een virtuele vergaderzaal bevindt, biedt het tweede spel "Cocktail workshop" u de mogelijkheid om drie verschillende cocktails te maken met behulp van de ingrediënten uit de doos die naar elke deelnemer is toegestuurd. In de doos bevinden zich een shaker en 3 cocktailglazen die u na afloop van het spel mag houden. Deze formule duurt een uur en wordt aangeboden voor € 99 per persoon, er geldt een minimum van 10 en een maximum van 50 deelnemers.

De derde formule "Online Escape Room" zal de fans van deze spellen zeker aanspreken! U wordt opgesloten in een donkere kelder waar u een brief zult vinden. Om te ontsnappen, moet u zo snel mogelijk problemen van 4 niveaus zien op te lossen. Op elk niveau krijgt u tips over hoe u het wachtwoord kunt vinden. Kunt u de uitweg vinden? Dit spel duurt een uur en u kunt een of meerdere teams samenstellen: één team (€ 99 met 6 spelers), 5 teams (€ 449 met 30 spelers) en 10 teams (€ 799 met 60 spelers)

CTA Newsletters mice juillet nl2

Cinéréa Benelux
Wijn teambuilding op afstand 

03 Cinéréa Benelux Teambuilding Vin à distanceCinéréa Benelux heeft een nieuwe reeks virtuele activiteiten gecreëerd zodat u ook op afstand kunt genieten van de gezellige en ludieke activiteiten die ze te bieden hebben.

Ontdek het spel Virtual Tasting Game: iedere deelnemer krijgt een doos met wijn thuisgestuurd en moet de aanwijzingen die het bevat analyseren. U werkt in teams samen om de raadsels op te lossen waarmee u de te proeven wijnen kunt ontcijferen. Ware teambuilding op afstand.

Alle voorgestelde activiteiten zijn aangepast aan de huidige gezondheidssituatie en in overeenstemming met de geldende maatregelen.

CTA Newsletters mice juillet nl3

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :