Event Destinations

Jun 17, 2024, 16:08
MICE LIEGE-SPA | Reserveer nu onze nieuwe aanbiedingen voor uw volgende teambuildingevenement

MICE LIEGE-SPA | Reserveer nu onze nieuwe aanbiedingen voor uw volgende teambuildingevenement

21 mei 2024

Deze nieuwsbrief staat in het teken van vernieuwing! Het Convention Bureau • MICE Liège-Spa is namelijk op pad gegaan om nieuwe aanraders voor u te zoeken. Ontdek hier drie nieuwe aanbieders van diverse en originele mogelijkheden voor uw volgende teambuildingevenement!

EVA Liège
Beleef een geheel immersieve ervaring onder collega’s

01Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor een team? Probeer EVA Liège! Dit virtualrealitycentrum is onlangs geopend in Saint-Georges-sur-Meuse, beslaat bijna 500 m² en belooft een unieke ervaring. Het aanbod met een combinatie van gaming en virtual reality (VR) dompelt u onder in een bijzonder spannend spel waarbij u, uitgerust met een VR-headset en een wapen, de best mogelijke score moet behalen.

Er zijn momenteel twee spelmodi beschikbaar: “After-H Battle Arena” en “After-H Zombies”. In de eerste modus kunt u uw collega's uitdagen, terwijl u in de tweede modus uw krachten moet bundelen om zombies te verslaan! Samenwerking is dus de sleutel en zal u helpen om de teamspirit en -verbondenheid te versterken!

U kunt ook genieten van een loungebar met biljart en darts, en een snackbar in een gezellige omgeving. Indien gewenst kan er ook een vergaderruimte beschikbaar worden gesteld voor uw evenementen. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends vergaderen en 's middags genieten van de teambuildingactiviteit.

CTA 01 EVA Liège NLARTiviste (Awans)
Laat u verleiden door een ontspannende én creatieve ervaring

02Als u meer van het artistieke houdt, zal u de tweede optie verkiezen! Onder leiding van Mélanie Maquinay nodigt ARTiviste u uit om de verschillende artistieke teambuildingformules uit te proberen.

U neemt deel aan een groepsactiviteit gebaseerd op kunst, waarbij u een collectief kunstwerk maakt. Als het werk af is, kan het bij u worden tentoongesteld als representatie van de waarden van uw team en de aangename tijd die u samen hebt doorgebracht. Uiteraard wordt u tijdens deze activiteit begeleid en bijgestaan door een animator.

Naast het creatieve en samenwerkingsaspect biedt deze activiteit u ook de mogelijkheid om even af te haken en los te komen van de stress van het dagelijkse werk.  Afhankelijk van uw wensen kan Mélanie Maquinay deze activiteit in uw bedrijf of op haar locatie aanbieden, binnen in haar atelier of buiten als het weer het toelaat.

CTA 02 ARTiviste NLDo you speak Gin? (Luik)
Gin proeven op uw bedrijfslocatie!

03Bent u nieuwsgierig om de wereld van gin te ontdekken? Dan hebben we het perfecte aanbod met “Do you speak Gin?”!  Dit originele concept neemt u mee naar de vier hoeken van het land om delokale smaken te ontdekken tijdens een proeverij van ambachtelijke Belgische gins!

Gedurende een ervaring van 3 tot 4 uur kunt u niet minder dan 6 verschillende dranken proeven, waaronder diverse cocktails gecreëerd door Quentin Lambert. Deze sessies kunnen in uw bedrijf of elders worden georganiseerd. Ze zijn ideaal voor kleine groepen tot 15 personen en vereisen geen voorbereiding, aangezien de aanbieder alles meebrengt wat nodig is.

Een uitstekende gelegenheid om in teamverband een aangenaam moment door te brengen en nieuwe smaken te ontdekken. Er is voor elk wat wils, met een zeer ruime keuze van fruitig tot bloemig, bitter, zoet, pittig of kruidig.

CTA 03 Do you speak gin NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :