Event Destinations

Jun 17, 2024, 15:54
Waarom in Oostende?

Waarom in Oostende?

22 mei 2024

Waarom Oostende "the place to be" is voor uw meetings, teambuildings en congressen? Dat leest u hier!

heeft een ruim aanbod aan locaties en activiteiten

Groot, klein, met zicht op zee, bol van de geschiedenis of met een eigentijdse touch: de locaties en kwaliteitsvolle restaurants voor meeting en events in Oostende zijn net als de stad zelf uiterst veelzijdig. Naast grote congrescentra als het Kursaal en De Grote Post zijn er ook veel mogelijkheden 'buiten het ordinaire'.

Ook het gamma aan unieke teambuilding activiteiten is zo rijk als de zee diep is.
Het strand en de zee lenen zich er perfect toe om teambuildingactiviteiten te doen die je nergens anders kunt: van zoektochten op gocarts, kite-initiaties, zeilwagenrijden, raften op zee, zeilen, met speedboten varen tot ontsnappen uit het Fort Napoleon.

is vlot bereikbaar

Oostende is vlot bereikbaar, waar bovendien vele locaties op wandelafstand van elkaar liggen.
De ochtendspits is tegenwoordig vaak een helse tocht: de wegen naar de grote steden zoals Gent en Brussel zijn volledig verzadigd en elke dag opnieuw is er wel weer file.
Richting Oostende daarentegen heb je zelden files. Bovendien zit je heel snel van de autosnelweg in het centrum van de stad.

roept steeds een vakantiegevoel op dankzij de ligging aan zee

De zee en het strand werken ontspannend en inspirerend. Zelfs al kom je naar Oostende voor een meeting of congres, toch heb je altijd wel een beetje vakantiegevoel. Even tussenin een frisse neus ophalen of een wandeling maken op de zeedijk of op het strand, dat is pas ontspannen. Maar evengoed vergaderen met zicht op zee, genieten van een kamer met zicht op zee of verschillende activiteiten op het strand maken van het business-uitje een nog aangenamere ervaring.

is de stad waar het ganse jaar door veel te ontdekken en beleven valt

Talrijke evenementen zorgen ervoor dat je het ganse jaar door een ideale gelegenheid hebt om je klanten en zakenrelaties in een iets informelere sfeer uit te nodigen.
Filmfestival Oostende en Oostende voor Anker bieden alle faciliteiten en mogelijkheden voor een gezellige avond met je contacten, iets wat je relaties zeker kunnen appreciëren. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om je klanten uit te nodigen in een unieke setting: denk daarbij onder meer aan de VIP-mogelijkheden die voetbalclub KVO en basketbalploeg BCO bieden.

verrast met haar rijke geschiedenis

Oostende kreeg het hard te verduren in de loop der eeuwen: belegeringen, verwoestingen, overstromingen... In de 19e eeuw kwam Oostende volledig tot bloei toen koning Leopold II er een mondaine badplaats van maakte. De sporen van een koninklijk verleden zijn nog duidelijk zichtbaar.

Vanzelfsprekend heeft de zee een grote aantrekkingskracht uitgeoefend op kunstenaars en artiesten. In alle domeinen van de kunst en cultuur hebben wereldtoppers in Oostende hun sporen nagelaten.

Waarom contact opnemen met Meet In Oostende?

•Gratis professioneel en objectief advies: we zijn de specialist inzake meetings, incentives en congressen in Oostende
•Een uitgewerkt voorstel op maat: wij vragen offertes op bij de verschillende partners en bezorgen u een totaalofferte
•Voor al uw vragen heeft u één centraal aanspreekpunt: gedaan met onderhandelen met verschillende contactpersonen, wij regelen alles voor u
•Site inspections: wij zorgen voor een persoonlijke rondleiding bij de verschillende locaties in Oostende
•Wij staan voor u klaar om van uw volgend bedrijfsevenement in Oostende een succes te maken!

Meer van Meet in Oostende :