Event Destinations

Jun 17, 2024, 15:28
MICE LIEGE-SPA | Ontdek het aanbod in het oosten van de provincie Luik om het jaar af te sluiten met uw collega´s!

MICE LIEGE-SPA | Ontdek het aanbod in het oosten van de provincie Luik om het jaar af te sluiten met uw collega´s!

29 november 2023

Als u op zoek bent naar een plek om het einde van het jaar te vieren met uw medewerkers of partners, doe dan een beroep op Convention Bureau • MICE Liège-Spa! Deze gratis dienstverlener met meer dan 10 jaar erkende expertise op het gebied van zakentoerisme zal zeker de perfecte locatie voor u opduikelen! Uit het grote aanbod dat voor u geschikt zou kunnen zijn, laten wij u alvast kennismaken met drie dienstverleners van club MICE: Experience Factory Eupen, Blegny-Mine en Val d’Arimont.

Experience Factory (Eupen)
Daag uw collega´s uit op het grootste indoorcircuit van Europa!

01Bent u klaar voor een uniek uitje met collega´s? De voormalige Karting Eupen, de Experience Factory in Eupen heeft een facelift ondergaan om voor u een ongeëvenaard zakelijk uitje mogelijk te maken. Voor uw zakelijke evenementen combineert de Experience Factory de adrenaline van het karten met bijzondere voorzieningen.

Voor wie graag racet hebben wij sinds kort een nieuwe activiteit in ons aanbod: ‘banking’! Deze verhoogde bocht, die uniek is in Europa en zelfs in de hele wereld, is afgelopen september toegevoegd aan ons parcours. Een unieke ervaring dankzij de helling van 15 graden waardoor de bocht een hoogte van 3 meter bereikt!

Maar Experience Factory biedt meer dan karting alleen! U kunt zich hier ook wagen aan een geheel nieuwe activiteit: bijlwerpen! Vanwege de groeiende vraag naar diversiteit van activiteiten is er sinds begin november een speciale ruimte ingericht voor deze sport. Een originele en leuke activiteit waarmee u wat meer dynamiek brengt in uw seminars en teambuilding! Samenwerking en uitwisseling staan dus centraal tijdens uw evenement ter afsluiting, zoals dat hoort, van het jaar 2023.

Last but not least, is er een vergaderzaal waar u gebruik van kunt maken als u nog graag een aantal onderwerpen wilt bespreken met uw team, collega’s of klanten.

CTA 01 Experience Factory NL

Blegny-Mine
Organiseer uw evenementen en teambuilding op een locatie die door UNESCO is erkend als werelderfgoed

02Wilt u graag een bedrijfsuitje organiseren om uw medewerkers te bedanken of de teamgeest te versterken? Wilt u graag het verschil maken en zorgen dat deze momenten niet worden vergeten? Blegny-Mine biedt twee bijzondere teambuildingsactiviteiten aan! Als enige in de provincie Luik organiseren wij activiteiten waardoor u op een originele manier van alles te weten komt over de mijn!

De eerste formule is ‘Mines gourmandes’. Na een welkomstdrankje gaat u in kleine groepjes onder begeleiding van een gids op ontdekkingstocht door de onderaardse gangen op 30 en 60 meter onder de grond waarbij de rondleiding wordt afgewisseld met culinaire pauzes. 2 koude hapjes in een glas en 1 warm hapje, vergezeld van bijpassende wijnen. U sluit af met een maaltijd boven de grond als deel van het gastronomische arrangement in het restaurant naast de mijn ‘Le Chalet’. Dit programma is mogelijk voor groepen van 30 tot 80 personen, van februari tot december, overdag of ‘s avonds afhankelijk van het seizoen.

De tweede formule is Apéro-Mines, waarbij u, net als bij de eerste formule, een rondleiding krijgt door de onderaardse gangen van deze als UNESCO-erfgoed geklasseerde locatie, maar dan met slechts twee culinaire pauzes. Tijdens deze pauzes kunt u proeven van lokale producten (kaas en charcuterie) onder het genot van bieren van Houyeux et Hèrtcheûses (of andere producten als u dat wenst). Dit programma wordt in de avond aangeboden van februari tot december voor groepen van 20 tot 80 personen. Ook is er de mogelijkheid om na de rondleiding een maaltijd te gebruiken in restaurant ‘Le Chalet’ (tegen bijbetaling).

CTA 02 Blegny Mine NL

Val d’Arimont (Malmedy)
Organiseer uw bedrijfsuitjes midden in de bossen

03Val d’Arimont is een Hotel-Resort*** en een ‘Meeting Village’, middenin de Belgische Ardennen, aan het begin van de Hoge Venen op 5 km van Malmedy. Gelegen in een prachtige vallei, is dit de ideale locatie voor concentratie en ontspanning tijdens uw zakelijke evenementen.

2 vergaderzalen van verschillende grootte staan tot uw beschikking. En wanneer uw vergadering voorbij is, kunt u genieten van de wellnessruimte met overdekt zwembad, jacuzzi en hamam of, voor de sportievelingen onder u, zich wagen aan een partijtje tennis, squash, pingpong, petanque of basketbal. De RAVeL-fietsroute die over het landgoed loopt, neemt u mee op ontdekkingstocht naar de prachtige landschappen van deze streek.

Ook aan overnachtingsmogelijkheden is gedacht: u kunt kiezen uit hotelkamers of cottages met prachtig uitzicht over de omliggende bossen, en dan hebben we het nog niet eens over het restaurant en de brasserie waar gerechten op basis van streekproducten worden geserveerd die uw smaakpapillen in verrukking zullen brengen.

Concentratie, rust, ontspanning, gastronomie en overnachtingsmogelijkheden op één plek!

CTA 03 Val Arimont NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :