Event Destinations

Jun 6, 2023, 9:14
Het is zeker mogelijk om uw bedrijfsevenementen en teambuildings op een veilige manier te laten plaatsvinden!

Het is zeker mogelijk om uw bedrijfsevenementen en teambuildings op een veilige manier te laten plaatsvinden!

22 oktober 2020

De situatie waarin we momenteel verkeren moet u er niet van weerhouden een vergadering, een congres of een activiteit voor teambuilding te organiseren. Convention Bureau Luik – Spa Businessland is dé partner voor het organiseren van uw professionele evenementen in de provincie Luik en nodigt u uit om kennis te maken met een aantal aanbieders, die een reeks maatregelen heeft getroffen om u op een veilige manier te kunnen ontvangen.

Ibis Styles Liège Guillemins

Profiteer van deze ideaal gelegen locatie voor uw vergaderingen en congressen

newsletter eventnews octobre ibis stylesHet spiksplinternieuwe en zeer strategisch want vlak naast het internationale treinstation Luik-Guillemins gelegen Ibis Styles Liège Guillemins beschikt over een lange lijst met argumenten om u ervan te overtuigen om hier uw vergaderingen te houden!

Dit moderne en comfortabele 3-sterrenhotel beschikt over een volledig ingerichte vergaderzaal in een stijl geïnspireerd op de wereld van de strips, evenals de kamers overigens. Deze werkruimte biedt plaats aan maximaal 56 personen en beschikt over Wifi, audiovisuele apparatuur, een beamer, daglicht en airconditioning.

Ook de 102 ruime kamers en het ontbijtbuffet zullen bij u in de smaak vallen, om nog maar te zwijgen over het winkeltje met lekkernijen en de bar waar in een ontspannen ambiance heerlijke Belgische bieren geschonken worden.

0CTA Mice ibis styles liege guillemins NL

Ferme de la Dîme

Uw evenement in het hart van de “Blauwe Ardennen”

newsletter eventnews octobre ferme de la dimeBent up zoek naar een charmante plek om uw evenementen te organiseren? Kies voor de Ferme de la Dîme! Dit prachtig gebouw gelegen in het hart van de “Blauwe Ardennen”, in het gehucht Jevoumont, zal u verleiden met zijn authenticiteit en uitzonderlijke ligging.

De huurzaal is ideaal voor het houden van seminaries, bedrijfsfeesten of teambuildings en is voorzien van alle nodige faciliteiten. U beschikt over 60 zitplaatsen en 120 staanplaatsen. De zaal wordt onder een veranda verlengd met een bar die in de voormalige stallen is geïnstalleerd en is begrensd door een terras dat een heerlijke uitzicht op het landschap biedt. Op verzoek kan er een tent worden toegevoegd.

Vanaf hier kunt u wandelingen maken die u naar vele typische plaatsen in de regio leiden. De Ferme de la Dîme is ook een uitgestrekt domein waar u uw eigen teambuilding activiteiten kunt organiseren.

0CTA Mice ferme de la dime NL

HollloH Luik

Beleef een unieke meeslepende ervaring met uw collega's of klanten!

newsletter eventnews octobre hollloh liegeKom samen met uw collega's naar HollloH Luik, de laatste virtual reality aanwinst van de provincie Luik! Duik met uw team in een futuristisch universum en beleef allerlei soorten experiences in virtual reality, de één nog leuker dan de ander. Een gelegenheid om de team spirit te versterken door avonturen te beleven die de cohesie van de groep versterken en een beroep doen op de creativiteit van de deelnemers waarbij de verschillende karakters duidelijk naar voren komen.

Met bijna 1600 m² speeloppervlak, een capaciteit van maximaal 200 personen, bijna 50 helmen tegelijkertijd in gebruik en een exclusieve content, is dit nieuwe amusementscentrum toonaangevend in zijn vakgebied in België. Kies de experiences die u het meest aanspreken uit het gevarieerde aanbod.

Tussen twee partijen door of aan het eind van de dag kunt u relaxen in de interactieve ruimte, de HollloH-bar. Hier kunt u ook interactieve bijeenkomsten houden. De ruimte beschikt over een ruimte met podium voor uw voordrachten. Microfoon, geluid en lessenaar worden op verzoek ter beschikking gesteld. U kunt ook gebruik maken van een van de vergaderzalen met toebehoren of profiteren van de catering service met heerlijke hapjes en drankjes.

0CTA Mice hollloh liege NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :