Event Destinations

May 20, 2022, 9:48
LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Nieuwe, unieke en exclusieve ideeën voor uw bedrijfsevenementen

LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Nieuwe, unieke en exclusieve ideeën voor uw bedrijfsevenementen

21 april 2022

Deze nieuwsbrief van het Convention Bureau Luik-Spa Businessland staat volledig in het teken van de nieuwe aanwinsten in ons aanbod!  Wij nodigen u uit om kennis te maken met twee nieuwe dienstverleners die onlangs zijn toegetreden tot ons aanbod. Bij uw toekomstige aanvragen voor het organiseren van evenementen in de Vurige Stede kan ons team u voortaan dus ook wijzen op het aanbod van Radisson Liege City Centre en het UNL Club House. Bovendien kunnen wij u ook meenemen naar het gebied rond Hoei, meer bepaald Wanze, waar het Domein van Naxhelet een volledig nieuw aanbod heeft ontwikkeld, dat wij hieronder voor u zullen toelichten!

Radisson Liege City Centre

Kies deze nieuwe locatie voor uw volgende evenement

L1De eerste vertegenwoordiger in België van het gloednieuwe merk ‘Radisson City biedt u een nieuw intiem alternatief voor uw vergaderingen of directiebijeenkomsten in Luik!

Deze zaal is geschikt voor evenementen met maximaal 15 personen en daarom ideaal voor kleinere gezelschappen. De zaal is voorzien van een excellente audiovisuele installatie met gratis toegang tot Wifi. Daarnaast beschikt de zaal over akoestische panelen, een projector met scherm en een koffieapparaat. De meertalige behulpzame medewerkers staan tot uw beschikking om het evenement in goede banen te leiden.  

De 99 kamers en suites en de bar waar u comfortabel kunt vertoeven tijdens u zakelijke afspraken maken het aanbod compleet.

CTA 1 Radisson Liège City Centre NL

UNL Club House

Organiseer uw bedrijfsfeest aan de oever van de Maas

L2Bent u op zoek naar een gezellige locatie met uniek uitzicht op de Luikse Maas voor uw zakendiners of evenementen? Kies dan voor UNL Club House, tevens de thuisbasis van de Luikse roeivereniging, dat getuigt van een lange historie en gelegen is op een fantastische locatie midden in het Parc de la Boverie!

Als twee doorslaggevende argumenten voor deze locatie noemen we de gezellige ambiance en het enorme terras dat een bijzonder mooi uitzicht biedt op de oevers van de Vurige Stede!                          

Wat de keuken betreft, bestaat het aanbod uit klassieke brasserie-gerechten die passen bij de gemoedelijke sfeer van de locatie. Van de à la carte gerechten willen we graag de voortreffelijke filet américain of de boulets ‘signature’ à la Rochefort 10 noemen. Met de vele activiteiten die op korte afstand van de Club mogelijk zijn (activiteiten in het Parc de la Boverie, roeien bij de Club de l'Union nautique of een bezoek aan de tentoonstellingen van het Musée de la Boverie) is het mogelijk een gevarieerd dagvullend programma op te zetten voor uw klanten of uw collega's!

CTA 2 UNL Club House NL

Domein van Naxhelet (Wanze)

Vier de lente tijdens een dagje golf gevolgd door een barbecue

L3Organiseer een seminar waarin ontdekken en ontspannen elkaar afwisselen in het Domein van Naxhelet. Deze zakelijke formule ‘Dagje golven met barbecue’ is de perfecte combinatie voor het organiseren van een zonnig en smakelijk seminar.

Ons team assisteert u gedurende het hele evenement, dat volledig aan te passen is aan uw wensen en behoeften. De dag begint met een golf clinic in groepsverband onder leiding van een van de coaches van de club. Daarna is er tijd voor uw seminar gevolgd door een ontspannen avond met uw gasten rond de barbecue.

Profiteer van deze formule* die bestaat uit:

  • uw bijeenkomst in een van de ingerichte vergaderzalen;
  • een welkomstdrankje voor uw gasten;
  • koffiepauzes;
  • twee uur durende ‘All-inclusive’ borrel met een aanbod bestaande uit wijn, bier en softdrank.
  • barbecue met bijgerechten op basis van seizoensproducten, gevolgd door een zoete lekkernij.

*Houd er rekening mee dat de barbecueformule wordt aangeboden voor groepen van minimaal 25 personen. Voor kleinere groepen bieden wij andere formules aan.

CTA 3 Domaine de Naxhelet NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :