Event Destinations

May 20, 2022, 9:00
MEET IN LLN, de grootste eventcapaciteit ten zuiden van Brussel

MEET IN LLN, de grootste eventcapaciteit ten zuiden van Brussel

19 april 2022

Wilt u uw volgende congres, evenement of seminarie organiseren in een stad op mensenmaat, waar het leven goed is en waar er voldoende groen is voor verschillende teambuildingmogelijkheden? In een sociaal-cultureel, maar vooral een universitair en wetenschappelijk-technologisch centrum dat bekend is tot ver buiten onze landsgrenzen? En dit alles terwijl u geniet van grote vergader- en accommodatiecapaciteiten, in het hart van België? Ontdek met MEET IN LLN een verzameling uitzonderlijke of ongewone plekken aan de poorten van Brussel.

Louvain-la-Neuve is een echt kennis- en onderzoekscentrum met een wereldwijde faam, alsook de economische motor van een regio die vaak de 'tuin van Brussel' wordt genoemd. Desalniettemin is Louvain-la-Neuve erin geslaagd een toegankelijke stad op mensenmaat te blijven. Een stad waar de academische, culturele en economische activiteit zich vermengt met een rustgevend groen decor. Kortom, een stad waar het goed toeven is, op slechts 30 minuten van Brussel via een rechtstreekse verbinding.

Strategisch gelegen en goed bereikbaar

Louvain-la-Neuve heeft een strategische ligging in het hart van België en vlakbij de luchthavens van Zaventem en Charleroi, en is daarnaast ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en via de grote snelwegen die op slechts enkele minuten liggen. De stad is dan ook de ideale bestemming voor uw volgende congres, evenement, conferentie, seminarie of teambuilding. Tijdens de Covid-periode heeft Louvain-la-Neuve haar MICE-aanbod verfijnd. Via MEET IN LLN, dat de Aula Magna, Martin's Agora, het Hergé©-museum en de Cinéscope samenbrengt, biedt de stad u een verzameling uitzonderlijke of ongewone plaatsen, met onvergetelijke sferen en vooral met onverwachte capaciteiten.

De Aula Magna

De Aula Magna, een eigentijds congrescentrum geopend in 2001, bevindt zich in een omgeving die professionele contacten bevordert. Deze locatie voldoet aan de vereisten voor grote zakelijke conventies, professionele congressen en topbijeenkomsten. De Aula Magna is ook ontworpen om verschillende uiteenlopende shows te ontvangen, in alle soorten podiumkunsten. Buiten het amfitheater met 1.000 zitplaatsen, kunt u ook seminaries organiseren vanaf 20 deelnemers tot cocktailparty's voor 1.300 personen!

Hergé-museum

In het hart van een jonge en dynamische stad biedt het Hergé-museum u uitzonderlijke modulaire ruimtes voor uw volgende incentive, seminarie, cocktail, walking dinner of conferentie. Dit ongewone universum zal de ideale plek zijn voor de organisatie van onvergetelijke exclusieve avonden, waarbij u wordt ondergedompeld in het fantasmagorische universum van Kuifje en Bobbie. De bioscoopzaal biedt plaats aan maximaal 60 zittende personen, terwijl het majestueuze Atrium plaats biedt aan maximaal 250 personen.

Cinéscope

Voor uw professionele evenementen kunt u ook kiezen voor de bioscoop Cinéscope op de Grote Markt, in het centrum van Louvain-la-Neuve. De 13 zalen met 100 tot 500 zitplaatsen stellen u in staat om evenementen te organiseren die plezier en entertainment combineren in een aangename en originele omgeving. Kies de ruimte die het best geschikt is voor uw seminarie, conferentie, bedrijfsfeest, productlancering of andere gelegenheid. En waarom zou u de projectie van een avant-première niet uitbreiden met een cocktail-diner in de privé-ontvangstruimte...?

Martin’s Agora

Het hotelcomplex 'Martin's Agora', ingehuldigd in 2018, opende zijn deuren in het hart van een uniek stedelijk resort, gericht op de kunst van het leven, innovatie en bezoekerservaring. Naast een 3* superieur hotel met 108 kamers en een 4* aparthotel met 102 suites, een cateringcentrum, een uitgebreide wellness & fitness, ruimtes gewijd aan cultuur, een clubruimte en een multimodaal mobiliteitsaanbod, biedt het Agora-complex ook 575 m² modulaire ruimtes uitgerust met state-of-the-art technologie. Voor seminaries, congressen, incentives, cocktailparty's, productpresentaties en andere evenementen, tot 400 personen voor een walking dinner.

Een uitgebreid aanbod

Uiteraard tellen Louvain-la-Neuve en zijn omgeving – de nabijheid van Brussel, Waterloo en Waver is een grote troef – nog vele andere MICE-infrastructuren die het aanbod van MEET IN LNN kunnen vervolledigen en die u toelaten om volledige programma's van één of meer dagen te organiseren. Kortom, tot binnenkort in Waals-Brabant?

Meet in LLN in enkele woorden:
- Een locatie in het centrum van België, vlakbij Brussel, de luchthavens (Brussels & Brussels South) en de grote snelwegen. Een rechtstreekse lijn naar Brussel.
- 'State of the art' modulaire ruimtes voor congressen, seminaries en evenementen.
- Een grote parkeercapaciteit.
- Een binnenstad omgeven door groen (teambuildings).
- Een regio vol andere complementaire MICE-infrastructuren.

Om de organisatie van uw volgende evenement in Louvain-la-Neuve te vergemakkelijken, neemt u contact op met: Jonathan Pire
E.: info@meet-in-lln.com | T.: +32 10 77 48 13 | https://meet-in-lln.com/