Event Destinations

Apr 26, 2024, 9:58
MICE LIEGE-SPA | De aanraders van het Convention Bureau Liège-Spa voor oktober

MICE LIEGE-SPA | De aanraders van het Convention Bureau Liège-Spa voor oktober

20 oktober 2022

Over enkele weken stellen we onze activiteiten voor het eindejaar voor, maar eerst wil het Convention Bureau Liège-Spa de aanraders voor oktober in de schijnwerpers plaatsen.

Op het programma staat de heropening van de Sky Bar van het Van der Valk Hotel Liège Congrès, een evenement om niet te missen. Daarnaast kondigen we twee nieuwe dienstverleners aan (de HUB Business Center en FUNLY) die zojuist zijn toegevoegd aan onze catalogus.

Van der Valk Hotel Liège Congrès
Toast met collega's en geniet van een adembenemend uitzicht op Luik

liege01Heeft u tijdens de zomer met uw team deelgenomen aan een van de “Garden Boverie”-evenementen en mist u deze warme en feestelijke sfeer? Het Van der Valk Hotel Liège Congrès wil u dit niet ontzeggen en zet deze aangename evenementen voort in de Sky Bar, die volledig kan worden aangepast voor privégelegenheden!

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u vanaf 18 uur naar hogere regionen trekken en genieten van het prachtige uitzicht over de vurige stede vanaf deze magische plek op de 10e verdieping van het gebouw. Nip van een heerlijke cocktail en (her)ontdek het aanbod van aperitiefschotels in een adembenemend kader!

Bovendien biedt dit hotel, op een steenworp afstand van het Musée de la Boverie, twee banketzalen voor al uw evenementen, evenals 3 kantoren voor 6 tot 10 personen die perfect zijn voor vergaderingen. Dit complex met de grootste hotelcapaciteit van de stad zal indruk op u maken met zijn 219 kamers, suites en appartementen, een brasserie-restaurant met plaats voor 300 personen en de terrassen. Daarnaast zijn er ook het Kineo fitness- en wellnesscenter en het zeer trendy binnenzwembad.

CTA 01 Van der Valk Hotel Liège Congrès NL

Het HUB Business Center (Tinlot)
Ontdek dit nieuwe stimulerende ecosysteem voor uw bedrijf

liege02Bent u op zoek naar een flexibele kantoorruimte? Naar een plaats om uw teams samen te brengen voor een creatief project? Heeft u niet voldoende ruimte in uw lokalen om klanten te ontvangen? Het HUB Business Centeris dé oplossing!
Deze ontmoetingsplaats is geschikt voor projecten van zowel kleine als middelgrote bedrijven en is georganiseerd rond 4 assen: coworking, privékantoren, vergaderzalen en de gemeenschap (opleidingen en evenementen).

Dit gebouw met een strategische ligging in de buurt van verschillende grote steden zoals Luik en Hoei, beschikt over meerdere vergaderzalen aangepast aan verschillende behoeften, evenals een telewerkruimte met een twintigtal werkplekken. Deze modulaire ruimte van 1.100 m² is bevorderlijk voor creativiteit, innovatie en uitwisseling. 

Deelnemen aan de HUB biedt de mogelijkheid om begeleid te worden door een netwerk van professionals met uiteenlopende vaardigheden die hun diensten kunnen verlenen. Een ondernemer die zijn intrek neemt in de HUB kan bovendien gebruik maken van alle beschikbare diensten om een project te ontwikkelen en te laten groeien.

CTA 02 Le HUB Business Center NL

FUNLY (Rocourt)
Geniet van een leuk moment onder collega’s

liege03In dit veelzijdige recreatiecentrum beleeft u unieke ervaringen in immersieve omgevingen! U kunt kiezen uit een groot aantal activiteiten die perfect zijn voor teambuilding. Een laserspel, minigolf, laserlabyrint of quizruimte (quizzen en blindtests) ... U heeft keuze te over!

Als u tussen twee activiteiten door wilt eten, kunt u ook kiezen voor een formule met catering (ontbijt, lunch, Italiaans buffet of koud buffet). En als u een plek nodig heeft voor een receptie, zal de grote zaal aan uw verwachtingen voldoen.

CTA 03 FUNLY NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :