Event Destinations

Jun 6, 2023, 9:24
Het laatste MICE-nieuws uit Luik

Het laatste MICE-nieuws uit Luik

03 maart 2020

Voor deze carnavalsperiode heeft Convention Bureau Liège – Spa Businessland een schat aan ideeën om uw evenementen een leuke en originele toets te geven!

Mercure Liège City Centre

Een naamswijziging voor een nieuw lid van de groep Accor

Banner Events News 01 MercureSinds 27 januari 2020 maakt hotel Ramada Plaza Liège City Center deel uit van de groep Accor Hotels onder de naam Mercure Liège City Center.

Maak u geen zorgen, er verandert niets: voor reserveringen blijven dezelfde tarieven en algemene voorwaarden gelden, en ook voor communicatie kunt u terecht bij uw gebruikelijke contactpersonen.

Het hotel werkt verder met hetzelfde team dat u warm en vriendelijk welkom heet in hartje Luik.

U kunt blijven rekenen op dezelfde diensten en voorzieningen: zes polyvalente vergaderzalen die baden in natuurlijk licht, een bar-restaurant “Le Faubourg Saint-Léonard” ingericht in een 17de eeuws klooster (een fantastische omgeving voor een heerlijke maaltijd), en een fitnesscenter.

De 149 Deluxe of Executive kamers zijn voorzien van het nodige comfort om te ontspannen na uw werkdag.

Een professioneel team begeleidt u om de beste formule te kiezen uit het ruime aanbod, en stelt alles in het werk om van uw evenement een succes te maken.

mercure liege fev2020 nl

Châteauform’ Val Saint-Lambert

Voor een evenement uit de duizend

Banner Events News 01 ChateauformEen voormalige abdij is dé plaats bij uitstek om aan de meest bijzondere wensen te voldoen! Het team heet u welkom in een prestigieus kader om uw toekomstige evenement vorm te geven.

Deze cisterciënzer abdij ligt aan het kruispunt van de Belgische, Franse en Duitse grenzen, op de prachtige locatie van de kristalfabriek Val Saint-Lambert. Ideaal voor een organisatie op maat.

Deze bijzondere plaats bestaat uit 3 zalen: twee overwelfde ruimten van 130 en 140 m² op tuinniveau, en een van 500 m² op de eerste verdieping met een aangenaam betegeld terras. De locatie is perfect voor uw vergadering, conferentie, productlancering, salon, conventie of gala-avond.

In de Val Saint-Lambert krijgt elk evenement de unieke glans en uitstraling van kristal!

chateauform fev2020 nl

Liège Outdoor Game

Beleef een unieke ervaring met uw team

Banner Events News 01 Liege Outdoor GameWilt u uw collega’s uitdagen? Houdt u van raadsels oplossen? Dit nieuwe concept biedt u de mogelijkheid om een buitengewone ervaring te beleven op basis van toegevoegde realiteit met een combinatie van een escape room, schattenjacht, spoorzoeken of de beste elementen van geocaching.

Met een touch tablet moet u raadsels oplossen met behulp van uw detectivekit en virtuele avatars die u begeleiden bij de verschillende stappen van uw missie. Naargelang van uw wensen is het speelterrein de stad Luik, een andere stad naar keuze, een seminarzaal of de locatie van uw bedrijf.

Dankzij de talrijke personalisatiemogelijkheden is het spel van toepassing voor teambuilding, rekrutering of bedrijfsevenementen.

Een flexibel team staat ter beschikking om u te begeleiden bij de organisatie van een evenement op maat van uw verwachtingen.

liege outdoor fev2020 nl

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :