Event Destinations

Apr 13, 2021, 4:09
Met Imagine Travel naar de wereldexpo in Dubai

Met Imagine Travel naar de wereldexpo in Dubai

25 februari 2021

Tussen 31 oktober 2021 en 31 maart 2022 zal in Dubai de uitgestelde Expo 2020 plaatsvinden. Imagine Travel biedt pakketten aan voor individuele reizigers, maar kan ook volledig op maat werken voor groepen en incentives.

Dompel je klanten onder in alle tegenstrijdigheden die deze boeiende metropool te bieden heeft: de blingbling in de goudsouks en overweldigende geuren in de kruidensouks, genieten van het onevenaarbare zicht vanop Burj Khalifa, met zijn 824 m, het hoogste gebouw ter wereld. En uiteraard is Expo 2020 (die zal doorgaan van 31/10/2021 - 31/3/2022) een once in a lifetime belevenis. En waarom Dubai niet combineren met Abu Dhabi met een bezoek aan het prachtige Louvre en Ferrari World?

Imagine Travel heeft een zesdaags programma uitgewerkt met excursies en 2 dagen toegang tot de expo. Kiest u liever voor een schema met een eigen toets? De afdeling ‘groepen en incentives’ van Imagine Travel staat klaar om voor uw groep een volledig op maat gemaakt programma uit te werken. Want in Dubai is er heel wat mogelijk: overnachtingen in de woestijn, jeepsafari in de woestijn, combi met Abu Dhabi (Louvre, Ferrari World, …). Bovendien is logement er in alle prijsklassen overvloedig aanwezig.