Event Destinations

Sep 19, 2024, 2:53
Een herfst vol nieuwe en groeiende MICE-events in Brussel

Een herfst vol nieuwe en groeiende MICE-events in Brussel

10 september 2024

Dit najaar vormt Brussel het decor voor een reeks grote internationale evenementen. Experts en pioniers uit diverse sectoren komen samen om de laatste ontwikkelingen te bespreken en ideeën uit te wisselen. Bezoekers kunnen zich verheugen op inspirerende conferenties en netwerksessies.

In september ontvangt Brussel een reeks grote evenementen. AMI Plastics World komt voor het eerst naar Brussels Expo op 11 en 12 september, nadat het eerder in Duitsland werd gehouden. Dit belangrijke evenement over kunststoffen, brengt leiders uit de industrie samen en biedt uitzonderlijke netwerksessies. U kunt zich hier gratis registreren.

Enkele dagen later maakt Token Europe zijn debuut in Square op 18 en 19 september. Deze innovatieve top, gewijd aan nieuwe technologieën en de zogenaamde ‘tokenisation’ van reële activa, brengt pioniers uit de sector samen om de digitale toekomst van Europa te bespreken.

Gratis registratie is nu geopend voor de European Week of Regions and Cities van 7 tot 10 oktober, een jaarlijks belangrijk evenement voor Europese regionale spelers. Het is uitgegroeid tot een neutraal platform om gemeenschappelijke uitdagingen voor Europese regio's en steden te bespreken door een diverse gemeenschap van sprekers en deelnemers samen te brengen.

Op 23 en 24 september komen in het Stanhope hotel meer dan 200 belanghebbenden bijeen voor de tweede editie van RAID (Regulation of AI, Internet & Data). Het thema van 2024 is "Innovate, Regulate and Implement with Courage and Caution". Het evenement zal naar verwachting jaarlijks terugkeren naar de hoofdstad van Europa. Sprekers die dit jaar zijn bevestigd, zijn onder meer: ​​Didier Reynders, Europees Commissaris voor Justitie; Anu Talus, voorzitter van het Europees Comité voor Gegevensbescherming; Katherine Harman-Stokes, waarnemend directeur van het Bureau voor Privacy en Burgerlijke Vrijheden van Amerikaans ministerie van Justitie; Dr. Leonardo Cervera Navas, secretaris-generaal van de Europese Toezichthouder voor Gegevensbescherming; en nog veel meer. U kunt zich hier registreren.

Van 8 tot 10 oktober verwelkomt The Egg de tweede editie van de Li-ion batterijconferentie 2024. Hier bespreekt men de volledige waardeketen van Li-ion batterijen en de nieuwste ontwikkelingen. Er worden inzichten gedeeld en ideeën uitgewisseld over hoe de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van Li-ion batterijen kunnen worden verbeterd. Registreer hier.

FARI Conference 2024 is een groeiend, terugkerend evenement in Brussel sinds 2022. Op 18 en 19 november keert het terug naar Flagey. FARI Conference belooft inzichtelijke ervaringen en discussies te bieden voor AI-, data- en robotica-experts en -enthousiastelingen. U kunt zich hier registreren.

Home - European Hydrogen Week is het grootste jaarlijkse evenement gewijd aan waterstof. Het vindt elk jaar plaats in Brussels Expo met een groeiend aantal deelnemers. Dit jaar, van 18 tot 22 november, worden er ongeveer 8.000 deelnemers verwacht en u kunt zich hier gratis registreren.

Het IAPP Europe Data Protection Congress 2024 vindt plaats op 20 en 21 november in Square Brussels. Dit onmisbare evenement op vlak van gegevensbescherming in Europa, keert al voor de 13e keer terug naar Brussel. Leer van experts in het veld en doe praktische kennis op om manieren te beoordelen om uw huidige gegevensbeschermingsactiviteiten te verbeteren en nieuwe technologieën veilig te integreren.

CIDAE 2024 is een ander terugkerend evenement in Brussel dat zijn achtste editie zal houden op 13 en 14 december in Tour & Taxis. Dit congres is een baken van innovatie en expertise op het gebied van adhesieve tandheelkundige technieken en esthetische verbeteringen. Registreer u hier.

Contact: meetings@visit.brussels  

Meer informatie: https://www.visit.brussels/en/professionals/

Meer van visitbrussels :