Event Destinations

Apr 19, 2024, 12:57
Let’s Meet in Brussels 2022

Let’s Meet in Brussels 2022

22 februari 2022

Als ontmoetingsplaats, als zakelijke bestemming, of als decor voor uw incentive of teambuilding… Brussel biedt mogelijkheden voor elke organisator. visit.brussels staat klaar om u bij uw activiteiten te begeleiden. De nieuwe gids ‘Let’s Meet in Brussels 2022’ geeft u alvast een overzicht van wat onze hoofdstad op MICE-vlak te bieden heeft. 

Het is weer tijd om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Brussel beschikt over alle troeven om professionele contacten te versterken en zakelijke kansen op lange termijn te creëren. Daarnaast is Brussel ook dé uitgelezen plek voor culturele en culinaire ervaringen. Het multiculturele karakter van haar inwoners en bedrijven, het brede netwerk van internationale verenigingen, de vele vrijetijds-hotspots en de levendige stadswijken maken van Brussel de perfecte bestemming, ongeacht het seizoen.

Brussel is de perfecte setting, met meer dan 200 locaties en 20.000 accommodatiemogelijkheden. De voorbije twee jaar is Brussel bovendien uitgegroeid tot een heuse hybride hub, met talloze mogelijkheden voor hybride evenementen. Talloze studio's en locaties bieden een dynamisch platform voor alle organisaties. Deze vindt u terug in de nieuwe gids ‘Let’s Meet in Brussels 2022’. Verder omvat de gids ook de belangrijkste nieuwe locaties in de stad, zoals Stam Europa, Silversquare en Cardo Brussels Hotel, en biedt deze ook een inkijk in de verschillende sustainability-initiatieven voor de MICE-sector.

Ontdek de nieuwe Let’s meet in Brussels 2022 brochure hier

Meer van visitbrussels :