Event Destinations

Jul 15, 2024, 8:08
Save the date for MICE EU: European destinations for meetings, conferences and incentives

Save the date for MICE EU: European destinations for meetings, conferences and incentives

17 juni 2024

The Contact Factory organiseert “MICE in Europe” op donderdag 19 september 2024 in het Cardo Brussels, Autograph Collection. MICE EU is een netwerk- en bedrijfsevenement voor specialisten in de meetingindustrie en zakentoerisme.

autoBRUAK k.pngDeze beurs vindt plaats in CARDO Brussels, een hotel van de Marriott groep die deze zomer opent gaat als een Autograph Collection Hotel:

Exposanten

De exposanten van MICE EU zijn o.a. Convention Bureau’s uit verscheidene landen, regio’s en steden, bijzondere boutique hotels, internationale hotelketens, special venues, congrescentra, DMC’s en meer nieuws uit buitenland en eigen land.

Al deze meeting en incentive specialisten uit Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Finland, IJsland, Kroatië, Malta, Estland en België staan ter beschikking voor korte presentaties en uitwisselingen, zij zullen u inspireren en vrijblijvend informeren.

Format

De beurs MICE EU is toegankelijk ‘s namiddags en 's avonds tussen 16u00 en 20u30. Het Cardo Team verzorgt de rondleidingen, zo krijgt u de kans om het grootste conferentie hotel in Brussel te ontdekken.

Bezoekers

Gratis toegang enkel voor wie betrokken is bij de organisatie van vergaderingen en evenementen: Congres- en Event Managers van Europese Associaties, Corporate Companies, Meeting & Incentives Agencies, PCO's, AMC's…

Contact

Voor informatie over het programma of indien u een uitnodiging wenst, stuur uw gegevens naar Pauline@thecontactfactory.com

Noteer in uw agenda! MICE EU op 19 september

TCF.png

The Contact Factory - contacts for your meetings-incentives-congress-events.
Pauline van Kooten, Managing Director
Tel:  +32 475 33 05 17
Pauline@thecontactfactory.com
https://www.thecontactfactory.com/eventlist/