Vaste & tijdelijke locaties

Sep 24, 2018, 17:50
Sport als uitlaatklep

Sport als uitlaatklep

10 november 2017

Het einde van het jaar is in zicht. Voor sommigen een heerlijke periode van feesten en quality time met familie, maar voor anderen betekent dit stress over het perfecte kerstdiner, een last-minute jacht op kerstcadeaus en eindejaarsdeadlines. Behoor jij tot die laatste categorie? Dan is sport misschien wel de ideale uitlaatklep voor jou.

Hoe druk deze periode ook kan zijn, het is belangrijk dat je op tijd en stond een kleine pauze inlast voor jezelf. Bij Thermae Sports Merchtem vind je alles onder één dak om weer even tot rust te komen. Groepslessen, zowel intensieve als relaxerende, zijn onder andere een goede manier om stress en frustraties te kanaliseren.

Intensieve groepslessen zoals Sprint of Grit Cardio zijn op fysiek vlak niet te onderschatten, maar hebben dan weer het voordeel dat je even nergens meer aan hoeft te denken. Een uurtje alles geven, meer heb je niet nodig om je zinnen te verzetten! Bovendien is het bewezen dat sporten endorfines vrijgeeft, waardoor je als gelukkiger mens weer naar huis keert.

Ben je iets minder sportief aangelegd? Dan zijn relaxerende groepslessen zoals yoga of Pilates misschien wel iets voor jou. Neem de tijd om naar je lichaam te luisteren en versterk de band tussen lichaam en geest. Yoga is bijvoorbeeld erg goed om die hoge bloeddruk weer naar omlaag te krijgen. Ideaal na een lange sombere winterdag aan je bureau.

Om maximaal te kunnen ontspannen beschikt Thermae Sports Merchtem ook nog over een wellnessruimte. Zo kan je na je sport- of relaxatiesessie terecht in een van de twee sauna’s, het zwembad, de jacuzzi of het stoombad. Het is er heerlijk vertoeven tijdens de koude wintermaanden.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Thermae Sports Merchtem? Surf dan snel naar www.sportsmerchtem.thermae.com. Je kan je er ook registreren voor een gratis proefdag!

www.sportsmerchtem.thermae.com

Meer van Thermae Boetfort:

Thermae Boetfort