Vaste & tijdelijke locaties

Jun 21, 2018, 18:35
Leer je team eens op een andere manier kennen!

Leer je team eens op een andere manier kennen!

08 september 2017

Elke persoon brengt bijna even veel tijd door op het werk als thuis en dus worden je collega’s automatisch een beetje je tweede familie. Waarom dan niet eens tijd maken om je team op een andere manier te leren kennen? Thermae Sports in Merchtem is een all-in health club waar je als lid kan genieten van een brede waaier aan sport- en wellnessfaciliteiten, maar ook haar businessklanten legt de club graag in de watten.

De ruime vergaderzaal van Thermae Sports leent zich perfect voor vergaderingen en presentaties en beschikt over al het nodige comfort om deze vlot te laten verlopen. Je kan bovendien kiezen om een professionele samenkomst te combineren met enkele sportieve of relaxerende activiteiten.

Zo kan je samen met je collega’s deelnemen aan een leuke groepsles, een padel- of tennisinitiatie volgen, even ontspannen in de (geklede) wellness om nadien de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd in de brasserie van de club. Sport is een goed hulpmiddel om collega’s (nóg) dichter bij elkaar te brengen en de productiviteit van het team een extra boost te geven.

Zie jij zo’n sportieve dag met je collega’s wel zitten?

Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar thermaesports-incentives@thermae.com voor meer informatie.

Elke aanvraag wordt op maat van jou en je team behandeld.

www.thermae.com

Meer van Thermae Boetfort:

Thermae Boetfort