Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2019, 20:50
Lentekriebels: Het trouwseizoen is weer in aantocht

Lentekriebels: Het trouwseizoen is weer in aantocht

29 maart 2018

Nu de lente is aangebroken, komt ook het trouwseizoen langzaam op gang. Veel bruidsparen kiezen bewust voor deze periode. Een lente of -zomerbruiloft staat immers gelijk aan lange avonden, heerlijke temperaturen en een prachtige, kleurrijke natuur. Ideaal om extra lang te genieten van de mooiste dag van jullie leven! Wij bij Events Den Berg kijken er alvast naar uit om binnenkort heel wat bruidsparen een fantastisch feest te bezorgen.

Alles is mogelijk

Naast een moduleerbare eventhal met een gezellige inrichting en de nieuwste technologie (LED wall, verrassingspodium, showbelichting etc.), beschikken we over een mooi en ruim terras. Zo kunnen jullie de hele nacht dansen op jullie favoriete hits of genieten van een lekkere BBQ. Liever een bruiloft in festivalsfeer met een openluchtceremonie, foodtrucks, spelletjes en een photobooth? Ook dat kan!

Gebrand op kwaliteit

Zijn de weersvoorspellingen niet zo goed dan gehoopt? Geen probleem, via Organic Concept huren jullie de perfecte tent voor jullie huwelijksfeest. Wat de omstandigheden ook zijn, wij zorgen ervoor dat alles op en top is voor jullie speciale dag. Silverspoon, onze huiscateraar, zal jullie culinair in de watten leggen.

Say YES to Den Berg!

Zoeken jullie nog een locatie voor jullie mooiste dag? Willen jullie meer weten over al onze formules en de vele mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Ja, ik wil... meer weten!

www.eventsdenberg.be

Meer van Den Berg :

Den Berg