Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 4:35
De inhouse catering van Den Berg: gesmaakt bij élk event

De inhouse catering van Den Berg: gesmaakt bij élk event

29 november 2019

Van een nieuwjaarsreceptie, over een productlancering, tot een seminarie: elk event heeft zijn eigen culinaire voorkeuren. De ene keer worden alle toeters en bellen boven gehaald, de andere keer is een broodjeslunch al meer dan voldoende. Hoe uitgebreid of hoe bescheiden ook, bij Den Berg staat een flexibel inhouse catering-team klaar dat élk event op smaak brengt.

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Geen geslaagd event dus zonder een goede catering. “Maar waar de ene gelegenheid vraagt om een royaal walking dinner, heeft de andere genoeg aan een verkwikkende koffiebreak”, schets Ward Van Sighem, General Manager bij Den Berg, waar ze de deuren regelmatig openzwaaien voor tal van events. “Belangrijk dus dat onze keuken zich kan afstemmen op alle wensen.”

Iets op het menu voor élk event
Om in te spelen op alle culinaire vragen - hoe uitgebreid of bescheiden ook - versterkte Den Berg zijn inhouse catering-team. “We trokken een ervaren maître en chefkok aan die, op basis van hun jarenlange ervaring in gastronomische catering en foodservice, het menu moeiteloos op het event afstemmen”, vertelt Van Sighem. “ Dat kan gaan om een walking dinner, maar evengoed over een kraakvers ontbijtbuffet of een zomerse barbecue. We beseffen heel goed dat niet elke organisator dezelfde wensen of hetzelfde budget heeft, maar dat betekent niet dat er ingeboet moet worden op kwaliteit. Integendeel, we willen onze toplocatie net openstellen voor alle doelgroepen en gelegenheden.”

Aangename prijs en service
Het grootste voordeel van zo’n flexibel inhouse catering-team is dat organisatoren precies serveren wat zij willen. En dat tegen een correcte prijs. “Omdat Den Berg met zijn eigen team werkt, zijn er geen logistieke overheadkosten - wat zich vertaalt in een aangename prijs.Tegelijk verzekeren we onze gasten ook van een vlekkeloze service, want onze teamleden dragen één voor één het gastvrije, klantgerichte dna van Den Berg uit. Kortom, dankzij ons versterkte inhouse catering-team voelen voortaan nog meer events zich helemaal thuis op onze onvergetelijke locatie.”

Meer van Den Berg :

Den Berg