Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 12:24
Een veelbelovend 2018 voor Events Den Berg

Een veelbelovend 2018 voor Events Den Berg

21 februari 2018

Na een drukke januarimaand met evenementen voor tal van sectoren is Events Den Berg alvast erg veelbelovend uit de startblokken geschoten. Het jaar 2017 was een succesvolle start en in 2018 zal hier een mooi vervolg aan gebreid worden.

De komende maanden begint de agenda van de eventlocatie er namelijk al zeer mooi gevuld uit te zien. Steeds meer bedrijven ontdekken deze indrukwekkende locatie. De synergie tussen het hotel, de vergaderzalen en de moduleerbare evenementenhal maken het dé ideale venue voor elk soort evenement.

De centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel, de grote parking voor bijna 400 wagens en de state-of-the-art inrichting van de evenementenhal lokken duidelijk steeds meer de interesse van zij die op zoek zijn naar een moderne en nieuwe locatie. Zo waren de afgelopen maanden onder andere klinkende namen als KBC, De Lijn, Mazda, De Watergroep, Volvo, Porsche en Baloise bij Events Den Berg te gast.

Ook particulieren vinden steeds meer hun weg naar Londerzeel. Met de lente en de zomer in aantocht worden huwelijks- en verjaardagsfeesten aan een snel tempo vastgelegd door gasten uit alle uithoeken van het land. Een belangrijke troef hiervoor is ongetwijfeld het grote terras en de mogelijkheid om te logeren in een van de 30 luxueuze kamers van het hotel.

Voor de catering van grootschalige feesten en events heeft Events Den Berg zijn gelijke gevonden in Silverspoon. Ook zij staan voor ‘hospitality’ in de puurste zin van het woord: service, flexibiliteit en kwaliteit. Niet voor niets wordt er dagelijks gestreefd om boven de verwachting van de gasten uit te stijgen.

Met misschien ook nog wel de organisatie van eigen events van allerlei pluimage in het verschiet wordt 2018 dus een jaar om met veel enthousiasme naar uit te kijken.

Ben je zelf op zoek naar een verrassende locatie met erg veel mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op www.eventsdenberg.be of neem contact op via info@eventsdenberg.be.

www.eventsdenberg.be

Meer van Den Berg :

Den Berg