Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 8:42
Den Berg lanceert zomerconcept ‘La Montaña’

Den Berg lanceert zomerconcept ‘La Montaña’

10 juni 2020

Den Berg in Londerzeel start eigen zomerconcept ‘La Montaña’, een Mediterranean In- & Outdoor Dining Experience voor het grote publiek.

Getroffen door de COVID-19 crisis maar toch niet bij de pakken blijven zitten. Bij Den Berg in Londerzeel konden we de afgelopen maanden helaas niet spreken van business as usual. Het ontvangen van gasten en het organiseren van meetings, events of feesten werd van de ene op de andere dag onmogelijk. Niet getreurd want het zit in ons DNA om steeds een stapje verder te gaan. Als KMO met bijna 30 werknemers wilden we dan ook onze verantwoordelijkheid nemen. Als er geen werk is, gaan we op zoek naar werk. Dan bouwen we. Voor het team, én voor het bedrijf. Anders wint er niemand. Een wisselwerking dus. Zo gezegd, zo gedaan.

Op slechts 2 weken tijd creëerden we met ons voltallige team een volledig nieuw concept voor deze zomer en gaan we er voor zorgen dat het grote publiek kan komen genieten van een in- en outdoor meditteraanse culinaire lunch of diner.

Na de voorbije maanden zagen we in de huidige situatie een unieke kans om dankzij onze moderne en ruime infrastructuur alsook de ervaring en gedrevenheid van onze medewerkers een uniek concept te creëren voor de regio. We hopen dan ook gasten van verre en heinde te mogen ontvangen deze zomer en dit van donderdag tot zondag.

Eind vorige jaar zijn we gestart met onze eigen kwaliteitsvolle in-house catering, uiteraard een grote troef voor dit project. Het zal niet zomaar een openluchtrestaurant zijn, maar een full experience. Bij Den Berg draait het sinds dag 1 om de totaalbeleving waarbij we gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. Leuke optredens en originele thema’s zullen dus meermaals voorzien worden. Ook onze vele leveranciers willen we hier bij betrekken, gezien de moeilijk maanden die ook zij achter de rug hebben.

Vanaf vrijdag 12 juni 2020 is iedereen dus welkom om op ons grote terras te komen genieten van dat heerlijke zuiderse vakantiegevoel. Zowel ’s middags voor de lunch als ’s avonds voor het diner bieden we een vers assortiment tapas, verse en kwaliteitsvolle mediterraanse gerechten, originele cocktails, sprankelende bubbels en een mooie wijnkaart aan. Vermits het weer in België vrij wisselvallig is, hebben we daarnaast ook onze eventhal ingericht tot een sfeervolle en prachtig gedecoreerde inside area.

Gezien de huidige situatie, wordt uiteraard alles in het werk gesteld om de gasten te ontvangen volgens alle geldende voorschriften rond hygiëne en social distancing zodat we met z’n allen zonder zorgen kunnen genieten.

Meer info en reserveren (ten sterkste aangeraden) kan via onze website www.lamontana.be

Meer van Den Berg :

Den Berg