Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 4:33
Uw bedrijfsevent bij Den Berg

Uw bedrijfsevent bij Den Berg

29 maart 2022

U plant een bedrijfsevent dat ongetwijfeld uniek mag zijn, met aandacht voor kwaliteit, in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt? U bent bij Den Berg aan het juiste adres! Een productlancering, congres, beurs, een bedrijfsverjaardag,... Het kan allemaal.

2 grote zalen kunnen aangekleed worden naar uw wensen, én dankzij onze mooie, aangrenzende tuin van 1000 m2 kunnen we groepen tot 1000 personen ontvangen.

Niet alleen voor uw event, maar ook voor uw vergaderingen of opleidingen bent u bij Den Berg van harte welkom. 4 vergaderzalen staan te uwer beschikking, uitgerust met alle nodige faciliteiten: van led-displays tot high speed wifi.

De centrale ligging op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel en de grote parking met 340 parkeerplaatsen maken van Den Berg de ideale locatie om uw gasten te ontvangen.

Met een vast aanspreekpunt zorgen wij bij Den Berg voor een onvergetelijk event. Maak snel een afspraak en overloop met ons de mogelijkheden.

events@den-berg.be
+32 (0)52 31 53 30

En rijdt u liever niet meer naar huis na uw event? Dan kan u luxueus overnachten in één van de 30 kamers van ons ****hotel.

Geen meeting of event op de planning? Kom alvast eens proeven van ons zomerrestaurant!
Vanaf 6 mei kan u gezellig dineren onder de tent op ons binnenplein.

Meer van Den Berg :

Den Berg