Decors & Stands

Oct 2, 2023, 13:39
bePartner verzekert kwaliteit beMatrix® standenbouwsysteem

bePartner verzekert kwaliteit beMatrix® standenbouwsysteem

11 mei 2018

Als pionier van het modulaire aluminium kadersysteem met de grote gaten profileert beMatrix® zich niet alleen als fabrikant, maar is ook een optimale dienstverlening voor de eindgebruiker van het systeem prioritair. Daarom bouwt beMatrix® een wereldwijd bePartner netwerk uit dat een full-service support kan geven bij ontwerp en opbouw van uw stand. Enkele partners getuigen …

De partners van het bePartner netwerk van beMatrix werden zorgvuldig geselecteerd op basis van belangrijke criteria. Zij krijgen jaarlijks training in verschillende domeinen en worden bovendien jaarlijks ook aan een evaluatie onderworpen. In combinatie met het voortdurend streven van beMatrix® naar innovatie, zorgt dit netwerk ervoor dat de eindklant steeds op beide oren kan slapen en dat de standenbouwer zich kan focussen op hun vakmanschap. Ervaringen en kennis worden wereldwijd gedeeld zodat intercontinentaal samenwerken ook de sleutel tot uw succes kan worden. De stand die u vandaag in Duitsland laat bouwen, kan u morgen zonder zorgen ook door een andere bePartner in de US, Australië of Azië kan laten bouwen.

bePartner · Build

Als fabrikant rekent beMatrix op de expertise van de klanten, met name de standenbouwers, voor het uitwerken van dynamische en opvallende stands met kaders, toebehoren en LEDskin®. De bePartner Build beschikken over een ruime voorraad kaders en toebehoren, integreren de nieuwste innovaties, denken out-of-the-box en dragen een optimale dienstverlening hoog in het vaandel. Het bePartner netwerk bestaat echter enkel uit standenbouwers, maar ondersteunt elke stap van afwerking van de stand:

  • bePartner · LEDskin® (Content): in 2017 lanceerde beMatrix® LEDskin®, een LED-tegel die naadloos en makkelijk te integreren is in een nieuwe of bestaande beMatrix® stand. De LEDskin® bePartners hebben een minimumvoorraad LEDskin® en een jarenlange ervaring in de audiovisuele sector. Zij kunnen helpen met een perfecte integratie van LEDskin® in elke beMatrix® stand en het opzetten van een opvallende content.
  • bePartner · printed textiles/panels: het drukken van een doek op maat of invulpanelen voor beMatrix frames lijkt eenvoudig, maar is een echt precisiewerk. De bePartners voor textielprint & print panelen hebben bewezen dat zij dit helemaal onder de knie hebben en leveren hierbij steeds een perfecte service.

Rental is the future!

Tijdelijk uitgeput in uw voorraad frames of wenst u geen onnodige transportkosten te betalen voor paletten frames te verschepen naar de andere kant van Europa? Dan kan u gebruik maken gebruik van het bePartner Rental netwerk. Zij hebben alle standaard frames & accessoires op stock en beleveren u lokaal met de zorg en urgentie.

AS Technology

“Als leverancier van audiovisuele technieken heeft AS Technology dezelfde doelgroep als klant”, vertelt Juul Van Gils. “We kennen elkaar al heel lang en hebben sinds de lancering van LEDskin® een uitstekende leverancier-klant-relatie. beMatrix heeft producten ontwikkeld voor een voor hen nieuwe markt. Aangezien wij als technisch bedrijf met die markt vertrouwd zijn, is er een natuurlijke samenwerking ontstaan waarbij wij onze knowhow als aanvullende extra troef kunnen uitspelen. Kortom: wij hebben de juiste kennis, zij hebben het juiste product. Oorspronkelijk zijn wij vanuit onze knowhow in het verhaal gestapt als strategic partner, vandaag zijn wij onderdeel van het bePartner netwerk dat zich dus niet alleen uitstrekt tot de standenbouwers zelf, maar ook tot AV-partners. Of wij tevreden zijn met het partnership? Absoluut, we dienen een gezamenlijk belang en hanteren tevens een goed lopende gezamenlijke communicatie rond LEDskin®. We vullen elkaar uitstekend aan om het product en zijn vele voordelen kenbaar te maken in de markt.

Standplus

Standplus ontwerpt en bouwt beursstanden die uw visie verbeelden en de nieuwsgierigheid wekken. Zij werken al zes jaar nauw samen met beMatrix en volgen het volledige programma kaders, toebehoren en LEDskin®.

“80 tot 90% van de beursstanden die wij realiseren is volledig of gedeeltelijk gebaseerd op het beMatrix systeem”, vertelt Geert Clierinck. “Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en ons bePartner partnership. In de eerste plaats zijn er uiteraard de onmiskenbare voordelen van beMatrix en LEDskin®, maar ook belangrijk is dat beMatrix meedenkt in de wereld van de standenbouw, een wereld die overigens zeer snel evolueert. Naast een prima service focussen zij op innovatie met veel aandacht voor de heersende én verwachte trends. beMatrix staat voor eyecatching products, waardoor wij onze klanten telkens weer iets nieuws en innovatiefs kunnen aanbieden. Wij ontwerpen en voeren uit, zij stellen hun knowhow en uiteraard de producten ter beschikking. We hebben een ruime basisvoorraad frames en accessoires, maar integreren ook meteen hun nieuwigheden in onze ontwerpen, waardoor de kans op een geslaagd eindresultaat fors toeneemt.” 

Het volledig overzicht van bePartners vindt u terug op: www.bematrix.com/nl/partners/

www.beMatrix.com

Meer van beMatrix :