Decors & Stands

Jul 3, 2020, 23:59
Forse investering in US onderstreept wereldwijde visie beMatrix

Forse investering in US onderstreept wereldwijde visie beMatrix

23 januari 2018

Met een verwachte verdubbeling van hun omzet in 2018, is het voor beMatrix steeds belangrijker geworden om hun globale merkvisie te consolideren. Daartoe hebben de huidige CEO’s, Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, recent het initiatief genomen om het aandelenpakket van hun beMatrix US-partners Robert Laarhoven en Lance Wachholz volledig over te nemen.

Met ingang van 1 februari 2018, nemen Decroos en Van der Vennet beMatrix USA volledig over. Edwin Van der Vennet wordt CEO en Robert Laarhoven wordt president-directeur.

"Doordat beMatrix wereldwijd een heel sterke groei kent, vonden wij het beiden een geschikt moment om een uniform beMatrix-merk & structuur te creëren. We zijn dankbaar dat Lance en Robert in 2000 het "originele kadersysteem met grote gaten" introduceerden op de Amerikaanse markt en voor de groei die ze afgelopen jaren hebben gerealiseerd ", aldus Edwin Van der Vennet.

beMatrix telt nu wereldwijd meer dan 140 werknemers en de ambitie is om in 2018 een geconsolideerde omzet van 40 miljoen € te realiseren - met een productie van 140.000 kaders / jaar.

"In de afgelopen 18 jaar is beMatrix het favoriete verhuursysteem geworden voor veel van de top standenbouw- en eventbedrijven in Noord-Amerika. Onze kennis van de Noord-Amerikaanse markt, gecombineerd met de continue innovatie van beMatrix, was een succesformule. Dat blijkt o.a. uit de winst van de Red Dot Design Awards in 2013 en 2017, evenals de opname in de Inc. 5000-lijst (#1580) in 2017. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en ik kijk er naar uit om ook in de toekomst nog mijn bijdrage aan het succes te leveren ", voegde Robert Laarhoven eraan toe.

Foto (van links of rechts):

Lance Wachholz (voormalig aandeelhouder beMatrix US) - Robert Laarhoven (President beMatrix US) - Edwin Van der Vennet (CEO beMatrix VS) - Stefaan Decroos (CEO beMatrix HQ)

Over beMatrix:

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld. Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen, dat is onze missie.

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan : panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix, met hoofdzetel in Roeselare (België), wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via haar internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Meer informatie over beMatrix is beschikbaar op www.beMatrix.com of in de brochure

Voor meer informatie kunt u hier terecht:

Pieter Lecluyse – Marketing Manager
p.lecluyse@beMatrix.com - +32 (0) 51 49 49 24

Twitter - Facebook - Instagram

Meer van beMatrix :