Decors & Stands

Jun 6, 2023, 9:00
Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’

Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’

22 december 2017

De beste bedrijven in 34 Europese landen werden op 12 december uitgeroepen tot de ‘Ones to watch’ door de organisatie van de ‘European Business Awards’. Elke genomineerde heeft uitzonderlijke prestaties bewezen in één van de 12 EBA-categorieën en weerspiegelen de kernwaarden van het programma: innovatie, succes & ethiek in hun bedrijfsactiviteiten. beMatrix, fabricant van innovatieve modulaire standbouwsystemen, werd geselecteerd samen met 65 andere Belgische bedrijven in deze lijst.

Het bedrijf krijgt zo wederom erkenning voor hun groeiverhaal in een nichemarkt van standenbouw & events.

beMatrix, gestart in 2004 door huidige CEO’s Stefaan Decroos & Edwin Van der Vennet, kent de laatste jaren een immense groei. In 13 jaar tijd is het globale omzetcijfer gegroeid van 1 tot 25 miljoen euro, is men globaal met 120 personeelsleden actief & zijn de beMatrix systemen wereldwijd verkrijgbaar in 61 landen via divisies in USA, UK, Scandinavië, Azië en Australië. Jaarlijks worden er zo’n 80 000 nieuwe beMatrix kaders geproduceerd & in de markt gezet.

CEO Stefaan Decroos & Edwin Van der Vennet: “Wij zijn enorm trots op deze erkenning & hopen ook de volgende jaren deze positieve spiraal verder te kunnen zetten – wij willen dan ook alle medewerkers; de ‘beManiacs’ & onze trouwe klanten & partners bedanken voor hun inzet & vertrouwen in beMatrix de afgelopen jaren”

Een van de redenen tot opname in de ‘Ones to watch’, naast de sterke, maar stabiele financiële groei, is de inzet van beMatrix op het gebied van R&D & het belang van ‘sustainability’ in de ontwikkeling van productgamma.

“Verder willen we de komende jaren ook nog meer inzetten op marketing & communicatie – we kunnen immers de meest fantastische systemen ontwikkelen, de mogelijkheden van onze oplossingen moeten nog meer gekend zijn bij onze klanten, de standenbouwers & hun klanten, bedrijfsleiders & marketeers”, citeert Marketing Manager, Pieter Lecluyse.

Bedrijven op de lijst 'Ones to Watch' komen uit alle sectoren; van productie tot detailhandel, landbouw tot technologie en alle maten; van startups tot multinationals. Elk bedrijf op de lijst krijgt nu de kans om deel te nemen aan een van de 12 categorieën van de European Business Awards om zo de nationale winnaar in hun land te worden. Als ze succesvol zijn, nemen ze deel aan de grote finale in mei 2018, waarna de twaalf Europese winnaars bekend worden gemaakt.

De ‘Ones to Watch voor elk land’ zijn te vinden op www.businessawardseurope.com

Over beMatrix:

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Tevens is ze de uitvinder van het originele kadersysteem met grote gaten, dat het modulaire met maatwerk verenigt.

De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook door hun lichtgewicht & eenvoud van het systeem, supersnel op-en afgebouwd kunnen worden. De modulaire standenbouw bestaat niet alleen uit de structuur, maar ook de panelen, textiel, velcro, meubels, verlichting, LED tegels, … De productie vindt plaats in eigen productie units, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix – met hoofdkantoor in Roeselare - is intussen aanwezig in verschillende hoeken van de wereld, met divisies in de Verenigde Staten, UK, Scandinavië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Meer informatie over beMatrix is te vinden op www.beMatrix.com of via deze link

Extra informatie?

Pieter Lecluyse – Marketing manager - p.lecluyse@beMatrix.com - +32 (0) 51 49 49 24

Twitter
Facebook
Instagram

www.beMatrix.com

Meer van beMatrix :