Decors & Stands

Jul 4, 2020, 1:20
BeMatrix introduceert “The Walk of Frame”

BeMatrix introduceert “The Walk of Frame”

09 februari 2017

De gloednieuwe showroom van beMatrix in het hoofdkantoor in Roeselare is méér dan gewoon een showroom. Het is een multifunctionele plek waar nieuwe en bestaande klanten geïnspireerd worden door de vele toepassingsmogelijkheden van hun modulaire kadersysteem.

Een dynamische en inspirerende ontmoetingsplek

Onze nieuwe showroom is een dynamische en modulaire plek, waar beweging én beleving centraal staan. Klanten kunnen er onze producten in de praktijk ontdekken, standenbouwers kunnen er met hun eindklanten op bezoek komen, er zijn verschillende vergaderruimtes voorzien en in onze demo ruimte kunnen kleine constructies makkelijk opgebouwd worden.

De verschillende toepassingen die met het beMatrix kadersysteem mogelijk zijn, worden op een unieke en interactieve manier in onze showroom tentoongesteld. Onze innovaties zoals de seamless Panelskin™ en het 360° kadersysteem zijn daarbij de eyecatchers. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten is onze showroom dan ook op een dagdagelijkse basis een bron van inspiratie.

Daarnaast is het ook dé ideale ontmoetingsplek. Tijdens talloze workshops, opleidingsdagen en meetings komen klanten niet alleen in rechtstreeks contact met beMatrix maar ook met elkaar! Aan onze prachtige nieuwe bar zijn al veel vernieuwende ideeën en unieke samenwerkingen tot stand gekomen…

Meer weten?

Wenst u graag meer informatie of wilt u zelf aan de slag gaan met het modulaire beMatrix kadersysteem? Aarzel dan niet om de heer Carl Vulsteke te contacteren. Hij is te bereiken op het nummer +32 (0)475 999 396 en via c.vulsteke@beMatrix.com.

Copyright foto's: ©beMatrix

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :