Decors & Stands

Jul 4, 2020, 2:10
beMatrix Seamless, modulariteit en minimalisme in één

beMatrix Seamless, modulariteit en minimalisme in één

08 november 2016

Ons beMatrix Seamless concept verandert grondig het landschap van de standenbouw. Moeiteloos kunt u nu tegemoet komen aan de wensen van de meest veeleisende klant: een snel en makkelijk te monteren stand in duurzame materialen, maar vooral ook een mooie stand zonder zichtbare of storende naden op de wanden. Afbeeldingen en teksten waar voegen door lopen, behoren dankzij ons Seamless systeem definitief tot het verleden. Seamless is een verdere evolutie van het bestaande en wijdverspreide beMatrix standenbouw systeem.

Textiel of nauw aansluitende panelen, beide toepassingen zijn “seamless”

Seamless werkt met textiel die door middel van siliconestrips gespannen wordt over meerdere kaders. Het textiel is ideaal om een print naadloos over meerdere kaders te laten lopen. Het Seamless systeem met wanden in textiel heeft een stevig, uniform uitzicht maar is tegelijk verrassend licht en breed inzetbaar. beMatrix heeft bovendien samen met het Seamless concept een speciale tool ontwikkeld, de T-REX. Dit is een sterke, duurzame kniptang waarmee u moeiteloos de siliconestrips kan doorknippen ter hoogte van de aluminium opstanden.

Als alternatief kan u ook werken met onze panelskin. Dit zijn houten wandpanelen die voorzien zijn van een tand en groef systeem, waardoor ze extreem dicht tegen elkaar vastgeklikt kunnen worden. De houten panelen bestaan in twee uitvoeringen: direct bruikbaar in wit laminaat of in een overschilderbare uitvoering. De verflaag onttrekt elke resterende naad of voeg compleet aan het zicht.

Meer informatie vindt u in onze Seamless brochure

Meer weten?

Voor meer informatie over het Seamless procedé en ons volledig productengamma, kan u terecht bij de heer Carl Vulsteke. Hij is te bereiken op het nummer +32 (0)475 999 396 en via c.vulsteke@beMatrix.com

www.beMatrix.com

Meer van beMatrix :