Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 23:34
Organic Concept bouwt mee aan succesvolle editie van WECANDANCE

Organic Concept bouwt mee aan succesvolle editie van WECANDANCE

08 oktober 2015

In 2013 vond de eerste editie plaats van WECANDANCE, een nieuw festival dat nu eens niet focust op grote aantallen dansliefhebbers, maar alles in het werk stelt om het de festivalganger een full experience te geven in music & fashion, o.a. met kwalitatieve muziek, maar ook met een infrastructuur die gericht is op sfeer en comfort. Op de derde editie dit jaar droeg ook Organic Concept zijn steentje bij met verschillende luxueuze tenten.

Muziek op het strand van Zeebrugge is geen echt nieuw gegeven, het op luxueuze lifestyle geïnspireerde concept waarmee WECANDANCE uitpakt is dat wel. In augustus vond de derde editie plaats van het ondertussen wijd en zijd bekende event. De organisatie zet bewust een rem op het aantal bezoekers en kiest met zorg voor een comfortabel ingericht terrein waar de festivalganger volop kan genieten van zowel de muziek, de fashion experience, de exquise food-market met extra's, waaronder The Brunch, een culinaire belevenis die door Sergio Herman en Nick Bril van The Jane in een smakelijk 'afternoon brunch concept' werd gegoten.

Organic Concept zorgde mee voor een aantrekkelijke en sfeervolle infrastructuur en plaatste op het Zeebrugse strand de Silver Cloud, een nieuwe Organic Stretchtent van 20 x 50 m, goed voor 1.000 m2 dansplezier, waar de Kitsch Club Stage & V.I.P. werd in ondergebracht. Dit was één van de grote eyecatchers op het festival. Verder nam Organic Concept ook de food en bartenten voor zijn rekening, en plaatste het 2 prachtige Organic Silhouette tenten voor het "The Brunch" concept, waarbij de genodigden werden getrakteerd op een hemelse maaltijd met een onvergetelijk zeezicht.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :