Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2020, 6:21
Organic-Concept brengt sfeer op Wild Jo’s Market

Organic-Concept brengt sfeer op Wild Jo’s Market

21 april 2016

Met een originele combinatie van mode, vintage, design, art to food, drinks en food trucks geeft Wild Jo’s Market jonge Belgische ondernemers en andere creatieve geesten de kans om hun werk aan een groot publiek voor te stellen. De eerste editie vond plaats in Brouwerij De Koninck in Antwerpen. Organic-Concept overkapte de binnenplaats met Organic Stretchtenten.

Wild Jo’s Market presenteert zich als een vernieuwend concept in de vorm van een ‘bazaar’ waar mensen hun creatieve en innovatieve passies aan een groot publiek kunnen voorstellen.

In de historische setting van Brouwerij De Koninck bracht de brede waaier aan mode, vintage, lekker eten en drinken, muziek en kunst een ode aan het ondernemerschap. Lokale artiesten en muzikanten zorgden bovendien voor een passende omkadering met live muziek. In een sfeer van fun en gezelligheid kregen jonge ondernemers een uitgelezen kans om hun talenten op een relaxte manier te ontplooien. Bedoeling van de initiatiefnemers is het concept verder te ontwikkelen om op die manier een innovatief platform voor de deelnemende partners uit te bouwen. Wild Jo’s Market vond zowel binnen als buiten plaats.

Organic-Concept overkapte met haar Stretchtenten de binnenplaats waar het grootste deel van de standen, evenals de foodtrucks, stonden opgesteld. In totaal werd niet minder dan 700 m² omgevormd tot de sfeerrijke bazaar die de drijvende krachten achter Wild Jo’s Market voor ogen hadden.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :