Event Destinations

Jan 28, 2021, 16:45
Sluit het jaar af met een explosieve cocktail: lekker eten, sport en cultuur

Sluit het jaar af met een explosieve cocktail: lekker eten, sport en cultuur

22 november 2019

De eindejaarsfeesten komen eraan! Een ideale gelegenheid om al uw medewerkers samen te brengen tijdens een feestelijk en gezellig evenement. Ontspanning, loslaten en een feestelijk menu zijn de sleutelwoorden van dit aangename moment dat uw team bijeen zal brengen. Ontdek de drie voorstellen van het Conventiebureau Luik-Spa Businessland.

Sluit het jaar explosief af door uw collega's uit te dagen op het grootste indoor kartingcircuit van Europa bij Karting Eupen, die zijn naam verandert in "Experience Factory". Geniet met uw collega's van de heerlijke gerechten in het nieuwe restaurant van het Théâtre de Liège of organiseer uw evenement in de prachtig omgeving Avernas Golf Club!

Experience Factory
Karting Eupen neemt een nieuwe wending en verandert van naam

banner experience factory karting eupenBijna vijf jaar na de verhuizing naar een nieuw complex verandert Karting Eupen van naam, en gaat het verder onder de naam "Experience Factory".

In de afgelopen jaren is het concept aanzienlijk uitgebreid, zo maken meer dan honderd bedrijven voornamelijk gebruik van de vergaderzalen en van het restaurant zonder gebruik te maken van de kartbaan. Om aan deze specifieke groeiende vraag te voldoen en het aanbod aan te vullen en uit te breiden, zijn er een winkel, twee vergaderzalen en een gloednieuw restaurant genaamd "Monza" bijgekomen. Het accent zal echter altijd op karting blijven liggen.

Uit onze wens om u een unieke ervaring binnen hun complex te laten beleven (zowel sportief als gastronomisch), en omdat de kartbaan zich op een industrieterrein bevindt, is een nieuwe naam ontstaan: Experience Factory.

In het restaurant kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken met huisgemaakte verse pasta, het menu wordt maandelijks vernieuwd.

Wilt u tijdens de eindejaarsfeesten ook graag een onvergetelijk moment doorbrengen met uw collega's of met uw klanten, kies dan voor Experience Factory!

call nl kartingeupen 112019

Théâtre de Liège
Met de opening van het nieuwe restaurant vindt u het showelement ook terug in uw menu. 

banner restaurant theatre liegeVoor het begin van het nieuwe schooljaar heeft het Théâtre de Liègemet de komst van de nieuwe exclusieve cateraar Traiteur Les Chefs en haar uitbater, Denis Rutten, al alles uit de kast gehaald.

Door na de Opéra Royal de Wallonie en het Forum de Liège, ook bij het restaurant van het Théâtre de Liège aan de slag te gaan, zal Traiteur Les Chefs nog meer mensen op een nieuwe belangrijke plaats van de Luikse cultuur van haar culinaire talenten kunnen laten genieten.

Het project heeft niet alleen tot doel om het prachtige restaurant van het theater te vernieuwen, maar ook om de toegankelijke ruimtes te optimaliseren voor voorstellingen en voor B2B wanneer er geen voorstellingen plaatsvinden. Bovendien kunnen bedrijven of groepen dankzij innovatieve ontvangstopties gebruik maken van de prachtige beschikbare ruimten.

Het restaurant van het Théâtre de Liège moet een plaats worden waar gezelligheid centraal staat. Een formule gebaseerd op gerechten in kommetjes zal de toon zetten voor deze gezelligheid. Maak tijdens uw bezoek aan deze prachtige plek ook gebruik van de gelegenheid om vanaf het dakterras van het restaurant een van de mooiste uitzichten van Luik te bewonderen.

Wacht dus niet langer en kom uw eindejaarsfeesten vieren en uw seminaries, cocktails, recepties houden in het Théâtre de Liège, dat u een nieuw restaurant en concert- en vergaderzalen biedt.

call nl theatreliege 112019

Avernas Golf Club
Gezellig en familiaal

banner golf avernasU wilt uw collega's samenbrengen of uw klanten uitnodigen op een originele plek waar iedereen zich prettig voelt en waar gezelligheid voorop staat? Kies dan voor de Avernas Golf Club

De golfclub ligt dichtbij de snelweg, tussen Brussel en Luik, en biedt u de mogelijkheid om de golfsport te ontdekken op een groot oefenterrein (verlichte oefenbaan, 2 putting greens, chiping area en compacte 6-holesbaan) of om uw vaardigheden uit te oefenen op de prachtige 9-holes baan met mooie bomen.

Naast golfactiviteiten biedt de club u een modulaire vergaderruimte, ideaal voor uw zakelijke evenementen. Deze is volledig uitgerust: Wifi, overheadprojector, scherm, printer en scanner. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als coworkingruimte.

Een uitstekend restaurant, "Le Lemongrass", met een terras dat uitkijkt op het domein en de natuur, geeft de mogelijkheid om tussen twee golfpartijen of vergaderingen door weer op te laden. Het restaurant beschikt over zestig zitplaatsen binnen en biedt zowel traditionele gerechten als meer exotische gerechten met Aziatische smaken.

Houdt u van originaliteit, gezelligheid en wilt u genieten van heerlijke gerechten?  Twijfel dan niet meer, dit is de perfecte plaats voor uw eindejaarsfeesten!

call nl avernas 112019

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège