Event Destinations

Jun 6, 2023, 8:32
Ontdek onze laatste voorzieningen voor het nieuwe begin

Ontdek onze laatste voorzieningen voor het nieuwe begin

13 september 2019

Na een welverdiende vakantie is het nu tijd om de draad weer op te pakken! En om meteen goed van start te gaan, kan u zich laten inspireren door de ideeën van het Convention Bureau Liège - Spa Businessland.

IDDUP ATRIUM

Eerste bedrijfs- en netwerkcentrum in de Haspengouw

IDDUP, het eerste Business Guest House in België, biedt bedrijven in beweging een unieke plaats met een gevarieerd aanbod: een lichte en uitstekend geconnecteerde infrastructuur, een flexibele werkruimte van 140 m² en luxe accommodaties.

1banner iddupHet Atrium, gelegen in Oreye tussen Luik en Brussel, is een ideale plaats om te werken, of u nu in een klein gezelschap, in opleiding, in vergadering, in werkgroep of in een conferentie call bent. Het is de perfecte plek om na te denken over groene initiatieven, workshops, teambuilding, seminars en conferenties. Daarnaast is het de ideale plek om te overnachten met twee tweepersoonskamers, een grote badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een ontspanningsruimte, een tuin van 300 m² tuin en twee ingerichte terrassen.

Elke plek heeft zijn eigen stijl en de zowel chic als ontspannen sfeer nodigt u uit tot het aangaan van een goed gesprek, tot lezen, uitrusten of werken.

IDDUP Atrium is niet alleen maar een schitterende multifunctionele werkruimte in één van de mooiste dorpen van Haspengouw, maar het is een echte ervaring om te beleven...!

Profiteer van ons "ontdekkingsaanbod" voor het nieuwe seizoen en beleef een unieke ervaring! Voor elke geboekte overnachting in september en oktober krijgt u het ontbijt gratis!

iddup 0919 nl

Forestia! Het avontuur hoog in de bomen!

Forestia is een omvangrijk dierenpark én avonturenpark in Wallonië dat bekend staat bij een ieder op zoek naar heftige sensaties. Forestia stelt daarnaast een groot aantal troeven tot uw beschikking door het organiseren van teambuildingactiviteiten in dit fantastische avonturenpark. Deelnemen aan Forest'Games betekent je collega’s uitdagen tijdens een inter-team challenge !

2banner forestiaVersterk het teamverband van uw teamleden doorheen 6 avontuur evenementen die zowel fysiek als mentaal een uitdaging vormen. Jullie rivaliseren binnen in het avonturenpark, in de bomen, op de klimwanden maar ook door beproevingen op de grond. In situaties die coördinatie, samenwerking en zelfoverschrijding vereisen, zult u deze uitdagingen gezamenlijk moeten aangaan.

Deze activiteit kan in een halve dag of een hele dag worden uitgevoerd. De eerste optie behelst de 6 beproevingen waar 2 tot 6 teams van 5-8 personen 3 uur lang de strijd tegen elkaar aangaan ; de tweede optie biedt een identiek programma als dat van de halve dag, met inbegrip van een bezoek aan het dierenpark en extra toegang tot de klimmuur en/of het Avonturenpark, evenals de optie voor een eventuele lunch of diner.

Een andere formule is de Family Day. Hiermee kunt u uw medewerkers en hun families bijeenbrengen voor een onvergetelijke ervaring. Tot de mogelijkheden die Forestia bedrijven biedt, behoren de organisatie van een complete dag, inclusief maaltijden en andere, op maat afgestemde evenementen.

forestia 0919 nl

Pentahotel Liège

Organiseer uw seminars in een milieubewust hotel

Het Pentahotel Luik, een viersterrenhotel met 105 onlangs gerenoveerde kamers en een moderne en functionele seminarieruimte, sluit aan bij de huidige trend van ecologische- en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

3banner pentaZo stelt het hotel zijn personeel en gasten regelmatig voor om de meest kansarmen te helpen zonder te vergeten lokale talenten te motiveren zodat deze hun passie, kennis en knowhow delen.

Als u ook uw bijdrage wilt leveren aan deze maatschappelijke acties en een helpende hand nodig heeft, neem dan contact op met het Pentahotel (sales.liege@pentahotels.com). Trouwens, als u daar een seminar organiseert, draagt u bij aan de herontwikkeling van de natuur door het planten van een boom voor elke deelnemer.

En nog steeds met het oog op natuurbescherming en ecologie, met op de eerste plaat uiteraard een uitstekende dienstverlening aan de gasten, biedt het hotel een ruim aanbod van honingproducten, waarbij een bijzondere zorg wordt gedragen voor het welzijn van de bijen.

Maak gebruik van 1 van deze 6 specifieke "HIVE"-voordelen die direct in verband staan met honing voor elke boeking van een seminar (groep van minstens 10 personen) tot 31 december 2019. Gebruik de reserveringscode: #PentaHiveIsAlive

Hieronder de 6 bijzondere "HIVE"-voordelen:

  1. Diverse koud geperste sappen, geserveerd met een keuze van mini parfait honing granola, chia zaadpudding of zuurdesem mini-toastjes met avocado.
  2. Bij aankomst kaneel en honingbroodjes met citroen ijsthee
  3. Ben & Jerry's "Honey I'm home", ijsbekertjes om 's middags samen te delen.
  4. Nectarreep met "Bees’ cocktail", voor na de vergadering
  5. “Tony’s Chocolonely” Chocolade, 100% fair trade
  6. #Pentagives - Voor elke geboekte persoon, plant Penta een boom via het One Tree Planted onetreeplanted.org platform.

penta 0919 nl

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :