Event Destinations

Oct 1, 2020, 20:59
Meetingbureau MeetinGent & Oost-Vlaanderen inspireert

Meetingbureau MeetinGent & Oost-Vlaanderen inspireert

10 september 2019

Bij MeetinGent & Oost-Vlaanderen kan je terecht voor gratis advies om de geschikte meeting- of eventlocatie te vinden. Met hun maandelijkse nieuwsbrief inspireert het meetingbureau jou met tips en nieuwtjes uit de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector. Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.meetingov.be. Hierbij delen we graag een greep uit het aanbod aan historische sites in Gent.

Historische Huizen Gent
Uw event in de eeuwenoude setting van het Gentse Gravensteen of de Sint-Pietersabdij? Combineer dit najaar uw feest, productvoorstelling of conferentie  met de tentoonstelling Circle of Life van fotograaf en televisiemaker Lieve Blancquaert in de Sint-Pietersabdij.  De kapittelzaal, de feeërieke abdijtuin, de gezellige pandhof of de middeleeuwse crypte, wat u ook kiest, wij bezorgen uw gasten een absolute topavond.  

In het Gravensteen worden uw klanten voor een nocturne ontvangen in de middeleeuwse burcht, in hartje Gent. Dit kan met een vleugje humor, want comedian Wouter Deprez neemt je gasten via een audioguide mee op sleeptouw. Hij vertelt op zijn eigenwijze luchtige manier de geschiedenis van deze machtige burcht.

>> Ontdek hier het volledige aanbod van Historische Huizen Gent

Historisch kloosterpand in het groen
Bezinnings- en conferentiecentrum Oude Abdij Drongen is gelegen langs de Leie, in een beschermd historisch kloosterpand, omgeven door uitgestrekte tuinen. De esthetiek van het gebouw vormt een bron van inspiratie voor jouw meeting, teambuilding of workshop. Met verscheidene polyvalente vergaderzalen, een uitgebreid cateringaanbod, overnachtings- en parkeermogelijkheid is dit een unieke en ideale evenement- en vergaderlocatie. 

>> Ontdek de Oude Abdij hier

Meetings tot 200 personen in een kloostererfgoed bij Aalst
Sig vzw te Gijzegem bij Aalst is een volledig uitgerust vergader- en opleidingscentrum op een prachtig kloostererfgoed. Ideaal voor de organisatie van uw symposium, studiedag, workshop, teambuilding of seminarie. Zeven lokalen (van 16 tot 200 personen) in een sfeervol kader zijn voorzien van het modernste audiovisueel materiaal. De Foyer is de perfecte locatie voor onthaal en lunch. 

>>Ontdek dit prachtig kloostererfgoed hier

Nog meer inspiratie nodig? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen via www.meetingov.be en blijf op de hoogte van nieuwe meeting- en eventvenues in Gent & Oost-Vlaanderen.
Hier lees je de editie van september 2019.

Meer info nodig? Contacteer  en vind de geschikte eventlocatie:
Jessica Bonte
MICE Consulent MeetinGent & Oost-Vlaanderen
Powered by Toerisme Oost-Vlaanderen
hello@meetinovl.be
www.meetingov.be

Meer van & MeetinGent & OostVlaanderen :