Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 12:48
Verrassende locaties  in het Waasland

Verrassende locaties in het Waasland

12 juni 2017

Op vrijdag 2 juni ’17 namen 13 meetingplanners deel aan een verrassende fam-trip, georganiseerd door MeetinGent & Oost-Vlaanderen, in het Waasland. Tijdens een zonovergoten dag ontdekten we enkele toppers van de regio.

Beginnen deden we in het Biznis Hotel in Lokeren. Daar wachtte een hartelijk onthaal met een klein ontbijt. Tijdens de rondleiding ontdekten we dat de verschillende zalen gecombineerd kunnen worden tot een grote zaal en dat ook het restaurant afgehuurd kan worden.

Vervolgens ging het richting Hotel Serwir in Sint-Niklaas. Dit hotel bestaat al sinds 1966, maar de tijd heeft er absoluut niet stilgestaan. Door de nieuwe vleugel die men aan het bouwen is, kan je er in de toekomst met nog grotere groepen terecht.

Hotel Van der Valk in Beveren werd onze volgende stop. Door de moderne opstelling van de vergaderzalen kan men seminaries aanbieden op maat van iedereen. Ook wanneer je iets uniek wenst ben je er aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sushi-workshop?

De lunch was bij King George in Sint-Niklaas. Daar werden we ontvangen met een verfrissende mocktail op basis van mandarijn of pompelmoes. Na een korte rondleiding doorheen het gebouw kregen we een heerlijke lunch op het terras geserveerd. King George biedt 2 meetingruimtes aan die volledig voorzien zijn van alle faciliteiten.

De laatste stop van de dag was het Park van Beervelde in Lochristi. Na een introductie door de graaf zelf wachtte er een gezellige receptie en netwerkmoment. Het koetshuis van het domein is een op en top idyllische locatie voor seminaries.

Het transport werd georganiseerd door Coach Partners.

De foto’s van deze verassende ontdekkingsdag vind je hier.

Ben je er de volgende keer graag bij? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2017 in Oost-Vlaanderen en Gent!

www.meetingov.be

Meer van & MeetinGent & OostVlaanderen :