Event Destinations

Apr 13, 2021, 3:19
Digitale inspiratiedag door Toerisme Oost-Vlaanderen
(c) Toerisme Oost-Vlaanderen vzw

Digitale inspiratiedag door Toerisme Oost-Vlaanderen

03 december 2020

Meer dan 200 Oost-Vlaamse ondernemers uit de leisure en MICE sector volgden dinsdag 30/11/2020 live de digitale inspiratiedag van Toerisme Oost-Vlaanderen rond ‘Toerisme in tijden van corona: tegenslag of toekomst?’. Deze inspiratiedag was live te volgen vanuit de studio in de Zebrastraat met technische ondersteuning door SLV Rent. Lowiz ondersteunt en promoot dergelijke samenwerkingen. De sessies van Herman Konings, Sophie Hoozée en Bram Elewaut boden informatie en inspiratie aan de ondernemers.

De inspiratiedag gaat traditioneel elk jaar fysiek door, maar dit jaar werd het een digitale versie! Met drie inspirerende sessies rond ‘toeristische trends in tijden van corona’ door Herman Konings, ‘juiste kostencalculaties leiden tot juiste beslissingen’ door Prof. dr. Sophie Hoozée en ‘Routen: hoe fietsen en wandelen je onderneming versterkt’ door Bram Elewaut en de mogelijkheid tot het stellen van vragen was deze digitale editie een succes! Een positieve ervaring voor zowel toehoorder als organisator.

Denk je er aan om je fysieke event, workshop of lezing te annuleren wegens covid-19? Overweeg dan zeker de optie om jouw publiek, team of partners digitaal samen te brengen tijdens een professioneel georganiseerde online meeting, workshop, lezing of event.

Oost-Vlaamse MICE aanbieders staan voor jou klaar met professionele technische ondersteuning. Zin gekregen om jouw event of workshop toch digitaal te laten doorgaan? Ga dan aan de slag met één van de Oost-Vlaamse aanbieders. Je vindt ze op https://www.lowiz.org/organiseer-jouw-live-stream-event.

Op Lowiz.org vind je ook tal van andere meeting- en eventaanbieders om je verder te helpen bij het organiseren van coronaveilige meetings, activiteiten en events.

Op zoek naar een meetinglocatie? Vraag het aan Lowiz.
Lowiz
Toerisme Oost-Vlaanderen vzw
PAC Het Zuid, Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent
T: 09 267 70 53
E: hello@lowiz.org
W: www.lowiz.org

Meer van Lowiz & MeetinGent & OostVlaanderen :