Vaste & tijdelijke locaties

Dec 1, 2020, 9:20
Speciale eindejaarsaanbiedingen in de provincie Luik

Speciale eindejaarsaanbiedingen in de provincie Luik

20 oktober 2015

De provincie Luik is een regio met vele, aantrekkelijke gezichten: de bossen van de Ardennen, de boomgaarden van de hoogvlakte van Herve, het natuurpark Hoge Venen-Eifel, de warmwaterbronnen, de oevers van de Maas, ... en natuurlijk de onovertroffen 'esprit liégeois'. Ook nu weer staat de provincie voor heel wat interessant nieuws, waaronder een spectaculair eindejaarsdiner en een historische avond in de abdij van Stavelot.

De provincie Luik staat garant voor een rijkelijk en gevarieerd aanbod. Met de historische steden Luik en Spa, die beiden een groot aantal kwalitatief hoogstaande locaties tellen, heeft de provincie alle troeven in handen om de zakelijke toerist te verleiden. Maar de provincie heeft nog veel meer te bieden ...

Eindejaarsdiner op het mooiste circuit ter wereld

Op zoek naar een unieke locatie voor een seminarie of eindejaarsfeest? L'Eau Rouge, de mythische plek van het circuit van Spa-Francorchamps aan de voet van de Raidillon, is zonder twijfel ideaal. L'Eau Rouge beschikt over twee ruimten met een capaciteit van 90 resp. 280 personen die u meteen onderdompelen in het hart van het wereldberoemde circuit.

Bedank uw medewerkers met een 'pistedoop' in de 265 pk sterke Renault Mégane RS met niemand minder dan Marc Duez, Bertand Baguette of Eric van de Poele aan het stuur. Een exclusief en onvergetelijk moment! De pistedoop is ook beschikbaar als cadeaucheque.

www.spa-francorchamps.be

Historische nocturne in de Abdij van Stavelot

Met een schitterende kloostertuin, drie musea van internationale allure, prestigieuze zalen en eeuwenoude kelders leent de Abdij van Stavelot zich voor elk soort evenement. De befaamde abdij kan van 15 tot 500 personen ontvangen en zal ongetwijfeld voor het nodige plezier zorgen. Bovendien kunt u uw medewerkers laten genieten van een bezoek aan de tentoonstelling 'Anne Frank' (reeds 30.000 bezoekers)

De exclusieve nocturne kan geboekt worden aan 39,90 €/p (voor elke reservatie in 2015 - vanaf 20 p.)

Het programma:

  • 18.00 u : Welkomstbubbels
  • 18.30 u : Begeleid bezoek aan de tentoonstelling
  • 20.00 u : Receptie in het klooster

www.abbayedestavelot.be

Gratis seminariezaal in Radisson Blu Balmoral

Gelegen op amper twee minuten van de beroemde 'Thermes de Spa' en de 'Royal Golf Club des Fagnes', ontpopt het Radisson Blu Balmoral in Spa zich tot de perfecte locatie voor uw events. U kunt kiezen uit 106 stijlvol ingerichte, comfortabele kamers en suites met een waaier aan diensten zoals gratis Wi-Fi. De zes seminariezalen ' Zen' met een capaciteit van 150 deelnemers zijn voorzien van daglicht en zijn perfect geschikt voor de organisatie van meetings, seminaries, incentives en team buildings in Spa. U kunt er bovendien rekenen op de medewerking van het 'Meetings & Events' team dat borg staat voor een vlekkeloos verloop van elke evenement. En u kunt ook nog eens kiezen uit een brede waaier aan mogelijkheden om een gepersonaliseerd aanbod samen te stellen.

In oktober en november geniet u bovendien van een gratis seminariezaal.

En hebt u al gehoord van het 'privatiseren' van een hotel voor uw groep? Dat kan! Ontdek nu de voordelen van 'Balmoral Style' (vanaf 70 deelnemers - tussen 01/01/16 en 31/03/16).

www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège