Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 13:06
Estée Lauder stelt nieuwigheden voor in AEC

Estée Lauder stelt nieuwigheden voor in AEC

19 oktober 2015

Op 10 september verwelkomde AEC niet minder dan 180 gasten voor de voorstelling en workshops van de nieuwe producten van cosmeticagigant Estée Lauder. De gasten maakten er niet alleen kennis met de noviteiten, maar schoven ook aan voor een gesmaakte walking dinner en spetterende show.

De gasten van Estée Lauder werden in de gebouwen van AEC verwelkomd met een glaasje alvorens door te schuiven naar de zaal waar ze zich tal van culinair lekkers, klaargemaakt en geserveerd door Traiteur van Eeckhout, lieten smaken.

Voor AEC was het de eerste keer dat zoveel mensen zittend aan tafel van de maaltijd konden genieten, maar de opstelling van de tafels en stoelen bleek zo goed uitgekiend dat iedereen comfortabel kon plaatsnemen. Het plenaire gedeelte met de productvoorstelling en de workshops vond aansluitend plaats in de grote zaal die naar goede gewoonte van AEC passend werd ingericht.

De 180 genodigden kregen na de voorstelling ook een show met verschillende artiesten aangeboden. Het hele gebeuren werd afgesloten met een dansfeest.

www.aec.be

Meer van Antwerp Engineering Company :