Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2023, 9:03
A trip down memory lane in AEC

A trip down memory lane in AEC

21 maart 2023

Antwerp Engineering Company, kortweg AEC, in Antwerpen neemt je mee naar de 19de en 20ste eeuw. Want op deze locatie werd vroeger een bedrijf in scheepsherstellingen gerund, en dat typeert deze indrukwekkende eventlocatie nog steeds!

Heel wat bedrijven kozen dit oud scheepsherstellingsbedrijf als locatie voor hun nieuwjaarsreceptie of personeelsfeest. Zo vierden o.a. de medewerkers van Bank van Breda, Duvel, CIB, Euroports, ACA IT en Go Birdhouse er de voorbije maanden feest!

Zaal en catering

Binnen AEC zijn er 4 ruimtes met een industrieel karakter te boeken, apart of in combinatie. De locatie kan tot 600 gasten ontvangen. Grotere aantallen zijn te bespreken. Voor de catering is er keuze tussen 5 geweldige cateraars. U wordt verwend met heerlijke gerechten van J&M Catering, My Gusto, Skinny Chef, De Feestarchitect of Very Food Catering.

Uw evenement in AEC

Wilt  u uw medewerkers, klanten of leveranciers uitnodigen voor een personeelsfeest, productlancering, netwerkevent, receptie, workshop of beurs? Dan is AEC de perfecte locatie! Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding in AEC.

Meer van Antwerp Engineering Company :