Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 19:16
AEC nu ook op zaterdag beschikbaar voor B2B en privé events

AEC nu ook op zaterdag beschikbaar voor B2B en privé events

31 augustus 2015

De bekende Antwerpse evenementenlocatie Antwerp Engineering Company meldt dat de infrastructuur nu ook op zaterdag beschikbaar is voor B2B en private events. Van meetings en bedrijfsfeesten over huwelijkspartijen tot en met andere bijeenkomsten, AEC leent zich perfect voor de meest uiteenlopende events. Voor alles wat met huwelijken te maken heeft, werkt AEC nauw samen met Merry Makers.

Tot voor kort reserveerde AEC het weekend bijna exclusief voor allerhande events in de 'nightlife'-sfeer. Tijdens de iets rustigere zomermaanden stelde de organisatie evenwel één en ander op punt en werd de beslissing genomen de locatie vanaf heden ook op zaterdag beschikbaar te stellen voor B2B en privé events. Waarom AEC daartoe besloot, is een logisch gevolg van de alsmaar toenemende vraag naar een locatie in de buurt die zich er ook op zaterdag toe leent om dergelijke events plaats te laten vinden. Aangezien ook huwelijksfeesten een vaak gevraagde formule zijn, is AEC een samenwerking aangegaan met de eveneens welbekende weddingplanner Merry Makers. Samen zal deze tandem ervoor zorgen dat elk huwelijksfeest in een spetterende en onvergetelijke ervaring uitmondt.

Voor AEC komen er nu drukke maanden aan. Er zijn niet alleen de 'klassieke' bedrijfsevents en privé feesten, ook de offertes voor de eindejaars- en nieuwjaarsperiode gaan nu al de deur uit.

Nog even meegeven dat de voorgevel in een nieuw jasje werd gestoken en getooid werd met een frisnieuwe laag verf. De infrastructuur van de zaal binnen bleef ongewijzigd.

www.aec.be

Meer van Antwerp Engineering Company :