Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 12:29
Internationale zakenmensen sluiten seminarie in stijl af in AEC

Internationale zakenmensen sluiten seminarie in stijl af in AEC

27 oktober 2015

Dinsdag 22 september stond bij AEC helemaal in het teken van een feestelijke bijeenkomst naar aanleiding van het slotakkoord van een tweedaags seminarie van internationale zakenmensen uit de telecomsector. 100 gasten uit de hele wereld namen er afscheid met een feest in een indrukwekkend 'Tomorrowland'-decor.

100 internationale zakenmensen namen in Antwerpen deel aan een tweedaags seminarie rond de ontwikkelingen in de telecomsector. Om het aangename aan het nuttige te koppelen koos de organisatie voor een schitterend afscheidsfeest in de gebouwen van AEC. België mag dan het land van frieten, chocolade en bier zijn, ook Tomorrowland is ondertussen een wereldberoemd gegeven. Vandaar dat de volledige locatie volgens dit thema werd aangekleed door evenementenbureau Twice dat de hele organisatie tot in de puntjes had uitgewerkt.

Om alvast het ijs te breken, kregen de genodigden bij aankomst een gin-tonic of een alcoholvrije aperitief aangeboden. In de kleine zaal zette Silverspoon de kroon op het culinaire werk met een diner waarbij de gerechten door een kok achter doek werden bereid en op een originele manier – via een loopband – werden gepresenteerd. De grote zaal werd door het team van Twice volledig gestript en helemaal terug opgebouwd met links en rechts verschillende cosy corners waar de gasten uitgebreid konden netwerken.

Uiteraard was er ook dansgelegenheid in de grote zaal die baadde in een feeërieke sfeer dankzij een speciale wall en aangepaste belichting. De muzikale omlijsting werd in prima banen geleid door Crazy Sir G die samen met twee vrouwelijke dj's, gecombineerd met live percussie en vioolpartijen, voor een uitgelaten sfeer zorgde.

www.aec.be

Meer van Antwerp Engineering Company :