Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 2:34
Honda Motor Europe op bezoek bij Antwerp Engineering Company

Honda Motor Europe op bezoek bij Antwerp Engineering Company

20 november 2018

Voor de jaarlijkse dealerconventie van Honda Motor Europe, een evenement dat drie dagen duurde, was Antwerp Engineering Company de ideale locatie.

Tijdens de eerste dag werden de volledig vernieuwde CR-V en de opgefriste HR-V voorgesteld gevolgd door een uitgebreid viergangenmenu in samenwerking met interne partner Eventus Catering. Cookies and Cream sloot de eerste dag af met een spectaculair liveoptreden.

De volgende dagen bestonden uit cursussen over accessoires, concurrentiemodellen, verkooptechnieken, …

AEC, oftewel Antwerp Engineering Company, is een polyvalente eventlocatie op het Eilandje in Antwerpen. Deze vroegere scheepswerf biedt organisatoren een uniek pand met een historisch karakter. Zo vindt men in het complex nog steeds houten plafonds, de originele trap naar de mezzanine en de laadbrug van honderd jaar geleden.

AEC kan u een totaalpakket aanbieden om uw event te laten slagen. De verschillende ruimtes zijn voorzien van aangepast meubilair en een up-to-date technische installatie. Het is mogelijk om deze ruimtes – die onderling verbonden zijn - apart te gebruiken of in combinatie. De inkomhal en vestiaire zorgen ervoor dat uw gasten op een stijlvolle manier ontvangen worden. Daarnaast wordt er een kleine en grote zaal met mezzanine aangeboden. Voor een frisse neus kan u terecht op de patio.

Wat catering betreft stelt AEC graag de interne cateraar Eventus Catering voor, maar het staat u vrij om een andere keuze te maken uit de andere cateringpartners of, mits beperkte uitkoopsom, gebruik te maken van uw eigen cateraar.

Bedrijven en organisaties kunnen bij Antwerp Engineering Company terecht voor personeelsfeesten, productlanceringen, party’s,… De ruimtes lenen zich ook uitstekend voor walking en seated diners, presentaties en workshops. De juiste opstelling, audiovisueel materiaal en de inzet van het ervaren team zorgen voor een uitstekend verloop van elk evenement.

Bent u ook geprikkeld door dit event? Neem vandaag nog contact AEC  op voor een locatiebezoek of een offerte op maat.

https://www.aec.be

Meer van Antwerp Engineering Company :