Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2023, 7:04
Muziek, fun, avontuur, gastronomie,... de Provincie Luik heeft het allemaal

Muziek, fun, avontuur, gastronomie,... de Provincie Luik heeft het allemaal

08 juni 2018

De Provincie Luik is bij uitstek de favoriete bestemming voor de organisatie van al uw congressen, vergaderingen, incentives en teambuilding. Bent u op zoek naar ideeën om deze zomer uw evenementen te organiseren? Hier laat het Conventiebureau Luik-Spa Businessland u kennismaken met een aantal actuele, nieuwe activiteiten van verschillende dienstverleners.

Of het nu gaat om muziek, met de lancering van het programma van Opéra Royal de Wallonie in Luik, dat uw evenementen en zakelijke maaltijden ritme geeft, om gastronomie in een gloednieuwe culinaire ruimte, die Vivacook aanbiedt, of om sensaties van de allernieuwste activiteit van Exploraid die u zal uitdagen.

Laat muziek uw evenementen begeleiden: Koninklijke Opera van Wallonië - Opéra Royal de Wallonie

202018operawal siteLijkt het u wat om uw vergaderingen of evenementen te organiseren in een prachtige muzikale sfeer? Onlangs heeft de Opéra Royal de Wallonie een tipje van de sluier van het nieuwe seizoen 2018-19 opgelicht. Met 9 opera's en 4 galaconcerten wordt u van tranen tot lachen toe beroerd! Reserveer nu uw  arrangement "business seats".

Meng deze muzikale hoogstandjes met de talrijke andere mogelijkheden die de Opera u biedt voor uw verschillende evenementen:

  • Verhuur van flexibele zalen
  • Het organiseren van bedrijfsmaaltijden in prestigieuze of bijzondere zalen, met de mogelijkheid te genieten van innoverende lunch of ontbijt formules!
  • Ervaar de unieke ervaring van een "Dinner on Stage", omhuld in het decor van de voorstelling!

Sensatie van smaakpapillen tussen de vergaderingen: Vivacook

202018vivacook siteWil je je tussen uw vergaderingen door ontspannen of liever een gezellig relaxed moment doorbrengen met uw team ? Ga dan voor Vivacook!

Met de opening op 1 mei van een nieuwe kookruimte van maar liefst 160 m², organiseren deze chef-koks team-cooking tot maximaal 40 personen en helpen je, je kook- en bakvaardigheden te verbeteren.

Deze culinaire beleving onder collega's, een combinatie van gastronomie èn genot, maakt u tot echte culinaire professionals en draagt eraan bij, de band in het team te versterken.

Ook is er de mogelijkheid het moment op te luisteren door een wijnproeverij, een rondleiding door de regio, een quad- of fietstocht, etc.

Fun en avontuur om uw team te versterken: Exploraid

202018exploraid siteBent u op zoek naar een origineel en ontspannend vermaak? Fun en plezier voor uw medewerkers? Wilt u de band van uw team versterken of u laten verrassen door een aantal verrassende activiteiten? Laat dit met gerust hart over aan Exploraid, die meer dan 25 jaar ervaring heeft op gebied van incentives en teambuildings!

Een enthousiast en dynamiek team voldoet aan al uw eisen en verzorgt de totale organisatie van de gehele dag. Het enige wat u hoeft te doen, is uw activiteit selecteren uit de waaier van mogelijkheden, waaraan hoe dan ook, zonder terughoudendheid, plezier als prioriteit staat.

Nieuw: Jengame! Dit programma is een mix van fun, samenwerking, lef en creativiteit! Op het thema van bouw en efficiency van een equipe, neem je actief deel aan diverse team building activiteiten. De afsluitende test bestaat uit het demonteren van een gigantische Jenga toren. Fijnzinnigheid en strategie zijn de sleutelwoorden om u naar de overwinning te brengen. En, al klaar om deze uitdaging aan te gaan met uw team?

Copyrights foto's

Foto 1: © Opéra Royal de Wallonie-Liège
Foto 2: © Vivacook
Foto 3 - Coverfoto: © Exploraid

www.provincedeliege.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :