Vaste & tijdelijke locaties

Mar 19, 2019, 4:27
Business en genieten gaan hand in hand in Azur en Ardenne

Business en genieten gaan hand in hand in Azur en Ardenne

11 juni 2018

Een seminarie of evenement combineren met gastronomie en wellness in een rustgevend groen kader? Of gewoon even privé genieten van de gekende Ardense gastvrijheid in volle natuur? Het kan allemaal in hotel Azur en Ardenne op een boogscheut van Durbuy, het kleinste (en gezelligste) stadje ter wereld.

Azur en Ardenne staat niet alleen voor een moderne infrastructuur, maar ook voor een rustgevend kader in de uitzonderlijke natuur van de Belgische Ardennen. Ideaal dus voor de organisatie van meetings en seminaries, maar ook voor teambuildings, business uitstapjes of gewoon een ontspannende vakantie.

De 54 kamers van Azur en Ardenne - schoolvoorbeelden van modernisme, elegantie en functionaliteit – bieden een verbluffend zicht op het domein. Elke kamer is voorzien van een LED-tv, minibar, bureau, telefoon, en wifi in gans het complex.

Ook beslist de moeite waard zijn de grote (gratis) parking, de wellnessruimte, het restaurant, de bar, het ruime terras en de uitgestrekte buitenruimte die beschikbaar is voor allerlei ‘outdoor’ activiteiten.

Voor business doeleinden beschikt Azur en Ardenne tevens over vier multifunctionele, perfect uitgeruste ruimten die tot 250 gasten kunnen ontvangen.

Copyright foto: © Azur en Ardenne

Contact

Azur en Ardenne
Rue de la Jastrée 31 - 6940 Barvaux-sur-Ourthe / Durbuy
info@azurenardenne.be
+32 (0)86 21 94 00
www.azurenardenne.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :

WBT (Wallonie Belgique Tourisme / Wallonië België Toerisme)