Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 15:39
Zalig genieten in de provincie Luik

Zalig genieten in de provincie Luik

16 juni 2015

Met historische steden zoals Luik en Spa en tal van andere pittoreske sites en bezienswaardigheden kan de provincie Luik prat gaan op een uitstekend aanbod voor de zakenreiziger. Er zijn niet alleen de vele outdoor activiteiten in het prachtige landschap van de Ardennen rond Spa en in de mooie vallei van de Maas, ook de hotels zelf hebben flink wat interessante arrangementen in petto.

Urban Lodge Chaudfontaine

Voor een nacht of een lang verblijf verwelkomt de Urban Lodge in Chaudfontaine u graag in haar luxueuze, laagenergie appartementen en appartementen-hotels. Gelegen op amper een paar kilometer van Luik charmeert dit complex met zijn groene omgeving langs de Vesder. Omringd door het kasteel van Chaudfontaine, zijn park en het casino is alles aanwezig om uw vrije tijd in een aangenaam kader door te brengen. Het brasserie-restaurant en twee bijbehorende commerciële ruimten getuigen van een hoge servicekwaliteit en laten u toe altijd het beste uit uw verblijf in de regio Luik te halen.

www.urbanlodge.be

TAPAS seminarie in het restaurant van Ramada Plaza

Vanaf vandaag biedt Ramada Plaza Luik aan om uw seminaries te organiseren in een kleurrijke Spaanse sfeer. Het nieuwe package 'Tapas' met warme en koude tapasassortimenten zal ongetwijfeld uw seminaries extra 'kleur' geven. Tapas is beschikbaar voor groepen van minimaal 15 personen, en dat vanaf 52 €.

www.ramadaplaza-liege.com

Radisson Blu Balmoral kleurt MICE

Gelegen op de hoogten van het beroemde kuuroord Spa verwelkomt het Radisson Blu Balmoral u in een natuurlijke omgeving, omringd door uitgestrekte bossen. Executive chef Lionel Richard heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij Yves Mattagne in de Sea Grill dat met twee sterren prijkt in de beroemde Michelin-gids. Het hotel biedt zes volledig uitgeruste vergaderzalen met natuurlijk daglicht en een capaciteit van maximaal 150 deelnemers, mét gratis WiFi! Het Meetings & Events team verheugt er zich op u te kunnen helpen om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Om u een beeld van de kwaliteit van de dienstverlening te geven, stelt het hotel voor een kijkje te nemen naar deze promotionele video.

www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège