Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 15:28
De Shop, een polyvalente, bruisende locatie op het trendy Eilandje

De Shop, een polyvalente, bruisende locatie op het trendy Eilandje

16 juni 2015

Wanneer men zoekt naar een exclusieve locatie komt men in Antwerpen al snel uit bij 't Eilandje. Met het MAS, het Red Star Line Museum en het Koninklijk Ballet van Vlaanderen kan de plek flink wat troeven uitspelen. Met De Shop heeft het Eilandje er een grote en bruisende locatie bij met verschillende zalen en mogelijkheden vanaf 9 tot 3.999 personen.

De Shop beschikt over vier afzonderlijke ruimten die apart ingezet kunnen worden voor uw evenement, maar ook combineren tot één multifunctionele evenementenruimte is perfect mogelijk.

In de 1.350 m² grote 'Evenementenhal' kunnen tot 3.000 personen ontvangen worden voor o.a. publieke evenementen, bedrijfsfeesten, optredens, productlanceringen, mode-events, presentaties , etc. De Shop mocht vanaf de opening in oktober 2014 al menig 'corporate event' verwelkomen, van personeelsfeesten tot productpresentaties over meetings, afgesloten met een culinaire 'walking dinner'. Ook publieksevenementen zoals Pré Soirée, Liaisons Dangereuses, Feestgedruis en de showcase van Cookies And Cream vonden hun weg naar De Shop.

Een bruisende locatie die ook in de komende maanden van zich zal laten spreken!

Het 'Restaurant' is een uniek ingerichte ruimte met een professioneel uitgeruste keuken. Met zicht op de Schelde is het bijzonder aangenaam vertoeven in deze 240 m² grote ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld de combinatie van meeting met lunch maar ook voor trouwfeesten en recepties. Alle nodige meubilair is aanwezig. Er kunnen tot 140 personen terecht voor een zittend diner, voor een staande receptie is dat 250 personen. De klant is vrij om zijn cateraar te kiezen, maar kan ook beroep doen op de eigen cateringdiensten van Shrimp Tempura vanuit Umami en Danieli il Divino.

De Shop Bar kan mee geëxploiteerd worden als ontvangstruimte of als locatie voor een after party na uw evenement in de 'Evenementenhal'. Maar ook apart is deze 240 m² grote locatie inzetbaar voor diverse types evenementen, van een unieke meetinglocatie tot een intieme feestlocatie, meubilair en een uitgebreide AV-set is standaard voorzien. In De Shop Bar kunnen tot 400 gasten ontvangen worden.

Tot slot is er ook nog de 'Mezzanine' met zicht op de grote zaal. Deze ruimte van 90 m² is ideaal voor presentaties voor kleinere groepen of recepties voor een beperkt publiek. De ruimte grenst aan het restaurant en kijkt uit op de 'Evenementenhal'.

De Shop, een uitstekende ligging in Antwerpen, vlot bereikbaar en voldoende parking (tot 3.000 wagens), vrij van cateraar, up-to-date AV-materiaal in elke ruimte, Wireless Internet, het De Shop-team dat met u meedenkt ... Eindeloze mogelijkheden om van uw evenement een succes te maken!

Eén ding is zeker, uw gasten zullen onder de indruk zijn van deze unieke locatie!

Meer info:

De Shop
Rijnkaai 2
2000 Antwerpen
M: +32 (0)3 246 60 62
E: info@de-shop.be
www.de-shop.be

Meer van De Shop :

De Shop