Event technologies

Oct 4, 2022, 6:24
OneTec-Eventattitude viert 20ste verjaardag in stijl

OneTec-Eventattitude viert 20ste verjaardag in stijl

08 september 2022

Op 1 september trokken de kinderen massaal naar school, maar dit jaar vond op 1 september ook een geweldig en overweldigend feest plaats, als viering van de 20ste verjaardag van OneTec-Eventattitude.

Er waren bijna 150 genodigden, zowat het kruim van de impresariaten van dit land: VO Event, D-Side, DDMC, JADA events, Liquid Agency, Destrée, The Oval Office, Tipik, Cecoforma, Whisk en zoveel meer…

De bezoeker begon vanaf zijn aankomst aan een ‘lab experience’-parcours: zwarte gordijnen tegen de muren, gedempt licht, lasers op de vloer, sfeermuziek en daartegenover natuurlijk de vele technologieën die de bezoeker kon of liever moest testen: de SuperSelfie (Panora.me), de 360 Experience of de Studio-from-the-sky met op de vloer een greenkey die hem in een melting-pot van culturen dompelde.

Op de privéparking was een grote tent opgericht. Ideaal om er te socializen bij een drink en tegelijk te genieten van een walking dinner. Pascal Duquesne, Founder & CEO, schetste het parcours dat de onderneming in de voorbije 20 jaar heeft afgelegd. Daarna presenteerde Christian De Decker, Head of Sales, zijn hybride visie omtrent dit vak voor de komende jaren.

Die toekomst zal er heel anders uitzien: alle professionals uit de sector beseffen dat de paradigma’s zijn veranderd in de slipstream van de gezondheidscrisis die de opmars van het virtuele heeft versneld. Toch twijfelt niemand eraan dat de toekomst evenzeer mooi oogt voor live-events, met lijfelijke aanwezigheid. De mens is immers een sociaal dier met een immense behoefte aan het delen van zijn emoties.

OneTec-Eventattitude is in België een belangrijke partner voor de eventsector, en dit op 3 domeinen: Event Technology, Brand Activation & Computer Rental.

Meer van OneTec Group :

OneTec Group