Event technologies

Oct 21, 2021, 13:39
OneTec Group op Grand Prix Formule 1 in Monaco

OneTec Group op Grand Prix Formule 1 in Monaco

29 juni 2015

Al meer dan 10 jaar biedt OneTec een brede waaier aan diensten die perfect beantwoorden aan alle IT-behoeften van organisatoren zoals het beheer van databases, communicatie, registratie, het printen van badges, scanning, korte termijn verhuur van IT- en AV-apparatuur en verschillende interactieve oplossingen (draadloos kiessysteem, communication wall, Interactieve kiosken ...). Naar aanleiding van de Formule 1 Grand Prix in Monaco ging OneTec zelfs nog een stap verder.

Op verzoek van het befaamde agentschap Emakina ontwikkelde OneTec Group, voor rekening van een internationale groep, applicaties op maat voor interactieve 22" kiosken, tablets en smartphones, die allemaal werden uitgerust met NFC-technologie.

Meer dan 5.000 deelnemers aan het evenement droegen een polsband met NFC-chip. De resultaten van de activiteiten, die door de deelnemers werden ondernomen, werden opgeslagen op de NFC-chip en tegelijk via het 3G/4G-netwerk overgebracht naar beveiligde servers in de cloud. Mocht er zich een probleem hebben voorgedaan met het datanetwerk, dan werd de op de NFC-chip opgeslagen informatie gesynchroniseerd van zodra de herstelling van het net een feit was.

Dankzij deze unieke ontwikkeling kon de organisatie volgende zaken rechtsreeks volgen:

  • De positie van de hostesses, verspreid over het circuit;
  • De activiteiten van elke deelnemer gedurende de vier dagen;
  • De houding en voorkeuren van de deelnemers met betrekking tot de producten van de klant.

OneTec Group beschikt over een team dat zich toelegt op beheer, analyse en ontwikkeling van apps voor alle soortgelijke projecten.

Voor informatie neem contact op met OneTec Group - Christian De Decker - c.dedecker@onetec.eu

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group