Event technologies

Mar 28, 2024, 10:08
Een strategische zet binnen de Belgische evenementensector: ONETEC neemt EVENTATTITUDE over

Een strategische zet binnen de Belgische evenementensector: ONETEC neemt EVENTATTITUDE over

24 april 2020

Overnames zijn niet nieuw binnen de evenementenbranche, maar deze is wel opmerkelijk. ONETEC, een toonaangevende leverancier van technologische diensten die de operationele efficiëntie van evenementorganisatoren verhogen, heeft de overname van EVENTATTITUDE afgerond, de nummer één op vlak van eventcommunicatie en brand activation.

Beide bedrijven, bij wie technologie centraal staat, delen een visie van continue innovatie, servicekwaliteit en resultaatgerichtheid. Door hun talenten, technologieën en applicaties te combineren, zullen de twee bedrijven hun klanten een totaalpakket aanbieden - gaande van activaties op evenementen, registratiebeheer, tot IT-back-endinfrastructuur en leuke en interactieve toestellen op events. Dit alles past binnen hun visie om uniekere, interactievere en fantasierijkere evenementen te creëren.

Pascal Duquesne, oprichter en CEO ONETEC – “De aankondiging komt in een bijzondere periode voor de evenementensector. Maar de toekomst ziet er veelbelovend uit, omdat onze bedrijven elkaar zo goed aanvullen. De fusie versterkt onze marktleiderschapspositie in België en brengt ONETEC een stap dichter bij het bereiken van ons doel: we willen koploper en one-stop-shop van technologiediensten zijn met het breedste portfolio aan oplossingen in de evenementenbranche. ”

“Het succes van deze fusie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de volledige steun van het managementteam van Eventattitude. Mijn hartelijke dank gaat uit naar Florence, Emmanuel en Gaëtan voor het vertrouwen en hun mentaliteit van samenwerking. Samen kunnen de bedrijven alle verwachtingen van onze klanten overtreffen en de uitdagingen van morgen aangaan. "

Emmanuel Paul, CEO EVENTATTITUDE – “Als ik nadenk over wat we de afgelopen 20 jaar in ons bedrijf hebben gedaan, ben ik erg blij met deze opwindende nieuwe stap in onze reis. Ik wil onze klanten verzekeren dat de verhuis van onze producten, onze knowhow en ons personeel naar ONETEC onopgemerkt zal blijven. De toekomst ligt hier, want Onetec, een ervaren en gerespecteerd bedrijf, begrijpt onze aanpak volledig. De nieuwe groep zal een nog sterkere partner zijn dan degene waar je van bent gaan houden. ”

Over OneTec

ONETEC, opgericht in 2002, staat bekend om high-end IT-oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van organisatoren van evenementen: communicatie, registratie, badges, ticketing, toegangscontrole en tracking. Daarnaast is OneTec gespecialiseerd in computerverhuur op korte termijn. De firma biedt ook geavanceerde, op bezoekers gerichte oplossingen om participatie aan te moedigen (de deelnemer te laten communiceren met de stakeholders), het enthousiasme te boosten (entertainment) en de evenementstrategie te optimaliseren (aan de hand van waardevolle statistieken).

Over Eventattitude
Gedurende 20 jaar heeft Eventattitude een zeldzame expertise opgebouwd in het ontwerpen en ontwikkelen van alle soorten interactieve apparaten om mensen in contact te brengen met merken. Met belangrijke klanten, zowel uit de publieke als de private sector, heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in op maat gemaakte oplossingen voor creatieve, originele evenementen en merkactivaties.

Dit is slechts het begin van het verhaal. We zullen met plezier meer informatie delen over de volgende stappen van de integratie.
Volg ons voor meer informatie op Facebook: OneTecGroup of Eventattitude.

Bezorg ons uw vragen via info@onetec.eu  of info@eventattitude.com

Meer van OneTec Group Eventattitude :

OneTec Group