Event technologies

Sep 18, 2021, 21:49
OneTec Keypartner van de "Topontmoetingen in Deauville"

OneTec Keypartner van de "Topontmoetingen in Deauville"

02 juni 2016

OneTec Group was voor de 2de maal top keypartner van "Topontmoetingen in Deauville" georganiseerd door FISA Events. Dit jaarlijks evenement, dat gehouden wordt in het prestigieuse hotel "Le Royal Barrière", brengt ongeveer 300 deelnemers samen: bedrijfsleiders met hun partner, academici, politici, maar eveneens jonge ondernemers die aan het hoofd staan van veelbelovende startups. 

Gedurende 4 dagen nemen de deelnemers deel aan hoogstaande kwalitatieve conferenties en workshops. Daarnaast werden talrijke Lifestyle- en ontspannende activiteiten aangeboden. 

OneTec Group, belgische marktleider in Event Technology, heeft haar steentje bijgedragen met het verschaffen van talrijke praktische diensten:

  • Registratie en badging van de bezoekers ter plaatse;
  • Table Seating Management waarbij de organisatie op een eenvoudige manier een plaats kan toekennen aan de deelnemers voor de gala dinner;
  • Interactieve en live votings zodat de deelnemers op een dynamische manier kunnen inspelen tijdens de workshops;
  • Boeken van deelnemers aan de Lifestyle activiteiten via 55 inch interactieve schermen;
  • Online boeking-en planningsplatform voor de honderden testritten georganiseerd door AUDI;
  • Punten registratie voor de AUDI RALLEY door het inlezen van de NFC badge van de deelnemers via Smartphones en Tablets;
  • SMS notificaties naar specifieke doelgroepen;
  • Laptops en Tablets ter attentie van de organisatie.

Hoogstaande innoverend technologie en de kwalitatieve networking tijdens de Topontmoetingen droegen er ongetwijfeld toe bij dat hier de basis voor nieuwe zakelijke successen gelegd kon worden.

Up to next edition :-)

ONETEC Group is marktleider in België voor korte termijnverhuur van IT materiaal en gepersonaliseerde dienstverlening op het vlak van salons, beurzen en congressen, ticketing, toegangcontrole en interactieve oplossingen. Neem voor meer informatie per mail contact op met Christian De Decker, via c.dedecker@onetec.eu. Bekijk ook de presentatievideo van ONETEC Group op YouTube. OneTec Group heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen, Luxemburg en Rijsel.   

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group