Event technologies

Sep 18, 2021, 21:55
Onetec faciliteert ‘European Week of Regions and Cities’

Onetec faciliteert ‘European Week of Regions and Cities’

20 oktober 2017

Voor achtste jaar op rij top keyleverancier van prestigieus evenement

De Belgische OneTec Group – met hoofdzetel in Brussel en vestigingen in Antwerpen, Rijsel en het Groothertogdom Luxemburg – was in october dit jaar voor de achtste maal op rij top keyleverancier van de ‘European Week of Regions and Cities, georganiseerd door EU Directorate-General and Urban Policiy (DG REGIO) en de European Committee of the Regions (CoR).

Dit jaarlijks evenement, die plaatsvindt in 28 verschillende locaties in Brussel brengt ongeveer 7.000 deelnemers vanuit gans Europa samen. Gedurende 4 dagen nemen zij deel aan hoogstaande kwalitatieve conferenties en workshops.

Technologieleverancier

De OneTec Group is Belgisch marktleider in eventtechnologie en meer specifiek in bezoekersregistratie online en on-site, korte termijnverhuur van IT-materiaal en gepersonaliseerde dienstverlening op het vlak van ticketing, toegangscontrole en interactieve oplossingen op salons, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen.

Als technologie leverancier werkt OneTec Group over het algemeen als onderaannemer voor grote evenementen agentschappen. Dit keer was het in samenwerking met MOSTRA en DESTREE.

Diensten die zorgen voor tijdwinst, comfort en veiligheid

Op ‘EWRC 2017’ zorgde de OneTec groep voor talrijke praktische diensten:

  • Registratie en badging van meer dan 7.500 bezoekers ter plaatse, wat voor belangrijke tijdwinst zorgt in vergelijking met het op voorhand drukken van badges.
  • Interactieve applicatie en schermen waarbij de workshops en de volledige programma op een interactieve manier kunnen opgevraagd worden.
  • Toegangscontrole aan de ingang van elke workshop door het inscannen van de QR codes die op de badge bedrukt zijn. Het inscannen gebeurt met behulp van draadloze handscanners verbonden aan het Internet dankzij het 4G netwerk.
  • Online statistieken van het aantal deelnemers per workshop.
  • SMS notificaties naar specifieke doelgroepen.
  • Laptops, schermen en kleurenprinters ter attentie van de organisatie.

Het verzorgen van deze hoogstaande innoverende technologie, gecombineerd met kwalitatieve diensten en vooral support ter plaatse, droegen er ongetwijfeld toe bij dat belgische bedrijven positief in het vizier werden gebracht bij Europese beslissingsnemers en de Europese Instellingen.

Bekijk zeker eens onderstaande presentatievideo van ONETEC Group.

Onetec Group
JB Bauwensstraat 1
1140 Brussel (Evere)

Tel.: 02/702.36.06
Fax: 02/733.03.89

c.dedecker@onetec.eu

www.onetec.be

Bekijk zeker eens onderstaande presentatievideo van ONETEC Group.

Meer van OneTec Group :

OneTec Group